Quantcast

Vienu svajonių jaunikiu mažiau – susižadėjo Kauno vicemeras S. Kairys

Ant viešųjų ryšių specialistės Deimantės Liubinaitės piršto sužibo sužadėtuvių žiedas. Beveik po dvejų metų draugystės jai pasipiršo mylimasis, Kauno vicemeras Simonas Kairys.

"Geriausią dovaną jau gavau", – savo laime su virtualiais bičiuliais socialinio tinklo "Facebook" plotmėse trečiadienio rytą dalijosi D. Liubinaitė.

Įgulos bažnyčios fone ištiestos dešinės rankos su auksiniu žiedu ant bevardžio piršto nuotrauka liudijo, kad jaunos moters gimimo diena pažėrė kur kas daugiau staigmenų, nei ji tikėjosi.

S. Kairys neslėpė, rugsėjo 20-ąją pasirinkęs neatsitiktinai. Įsimylėjęs vyras norėjo, kad Deimantė savo dvidešimt penktąjį gimtadienį prisimintų ilgam.

"Sudėliojau akcentus", – "Kauno dienai" kalbėjo politikas.

Paklaustas, ar buvo lengva žengti žingsnį, vedantį santuokos link, S. Kairys atkirto, esą kai nuoširdžiai myli, apie santykius negalvoji kaip apie naštą. Atvirkščiai –  jie suteikia sparnus, kurie kilstelėja į vis aukštesnį lygmenį.

"Juolab kad ir laiko turėjome vienas kitą patikrinti", – nedaugžodžiavo politikas, šio ryto staigmeną taip pat norėjęs pasilikti sau ir Deimantei. – Net ir vieši žmonės turi turėti paslapčių."

Neišdavęs, kur ir kaip įvyko judviejų pažadas tuoktuvėms, apie žiedo paieškas politikas kalbėjo kur kas atviriau.

"Žinoma, kad pirkau vienas, be Deimantės", – S. Kairys džiaugėsi, kad aklas spėjimas pasiteisino. Mylimosios nenuvylė balto ir geltono aukso žiedo modelis, nepriekaištingai apglėbęs liauną pirštą.

"Kaip pataikiau su dydžiu? Neprireikė nei liniuotės, nei siūlo. Pasakysiu taip – mažos vyriškos gudrybės", – toliau intrigavo vicemeras.

Neskubėkite sau po nosimi niūniuoti Mendelsono maršo – sutuoktuvių data dar nėra aiški. Politikas prasitarė, kad jiedu su Deimante nusprendė neskubėti, o tolimesnę įvykių eigą patikėjo likimui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
Ir naujagimį laiko ant rankų

o

o portretas
Nebūkite pikti, pavydūs....

Nijo

Nijo portretas
Jei neturit ką rašyti, tai geriau visai nieko nerašykit. Ypač apie šį "svajonių" jaunikį.
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių