Quantcast

Velykų sekmadienį – akibrokštas Rotušės aikštėje

  • Teksto dydis:

Šventinį Velykų sekmadienį kauniečius šokiravo automobilių vairuotojai, kurie savo transporto priemones paliko miesto Rotušės aikštėje.

Sekmadienį popiet kauniečiai fiksavo net keletą automobilių vairuotojų, kurie nesibaimindami važiavo pro Rotušės aikštę, kur motorinių transporto priemonių eismas yra draudžiamas. 

Ši zona yra apmokestinta ir šalia Rotušės aikštės palikus automobilį reikia susimokėti.

Pagal LR administracinių nusižengimų kodekso 417 str. 2 d., sustojimas ir stovėjimas nesilaikant kelio ženklų ir ženklinimo reikalavimų vairuotojams užtraukia baudą nuo 30 iki 90 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

PILIEČIAI

PILIEČIAI portretas
mąstantys galėtų pasidomėti ,ar turės kur teisingai priparkuoti automobilį ,kur ketina važiuoti ,o pareigūnai galėtų pasirūpinti ,kad neleistinose vietose automobiliai nesiparkuotų Drausmės stoka visur

Anoniminis

Anoniminis portretas
Akibrokštas ne tai, kad žmonės ypatingą dieną automobilį tuščioje vietoje porai valandų pasistatė, o tai, kad valdžia nepasirūpino tuo, kad žmonėms būtų kur tą automobilį tvarkingai pastatyti. Šiluvoje patvarkoma, kad per atlaidus ištisi laukai automobiliais tvarkingai apstatomi ir niekam kepurė nuo galvos nenukrinta. Kauno išgirtai valdžiai nusispjaut ant žmonių poreikių.

to BAISIAU

to BAISIAU portretas
man baisiau kai RU. zombi TV žiūrovams dingsta sveika nuovoka dėl raelybės ir aplinkos......
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių