Quantcast

Dramą išgyvenantys kauniečiai nusprendė: vaiko teisių specialistų į namus nebeįleis

  • Teksto dydis:

Vėl bus sprendžiamas kauniečių Eglės ir Gintaro šeimos likimas. Tačiau specialistai nekomentuoja, ar bus svarstomas vaikų paėmimas iš šeimos, praneša LNK žinių tarnyba.

Eglė ir Gintaras paimtus vaikus atgavo tik sutikę su griežtais specialistų reikalavimais, kad jie lankys tėvystės kursus ir bendraus su namus lankančiais socialiniais darbuotojais.

Tačiau dabar tėvų nuomonė pasikeitė ir jie atsisako į namus įsileisti specialistus, o tėvystės kursai esą prieštarauja jų religiniams įsitikinimams.

Šeimą prižiūrintys darbuotojai sako, kad gavus raštišką priežiūros atsisakymą, vėl bus sprendžiamas šios šeimos likimas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

tėvai pabaisos

tėvai pabaisos portretas
greitai tai jiems atsirūgs

Heras

Heras portretas
O darželiuose patys auklėtojai muša vaikus drasko ,o ,kad paslėpti tai kviečia vaikų teises ir kaltina tėvus nors pačios drasko vaikus ,tai gal darželio auklėtojas į kartuves

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Anonime.Zelemunčikas,kaip tik ne prie sovdepo keliavo po pasaulį,o nuo 1994 ligi 2009 metų.Ir rašo tik tai,ką matė savo akimis,o ne ,,viena boba sakė'',kaip tu.Pvz.,jeigu bare vaikui pliaukštelsi,niekas neatkreips jokio dėmesio,bet jeigu pliaukštelsi per apatinį žandą moterį,gali gauti ir kaliūzės.(Kanada)
VISI KOMENTARAI 53

Galerijos

Daugiau straipsnių