Quantcast

Valstybinių miškų urėdija Kaune parduoda jachtą

Valstybinių miškų urėdija viešame aukcione parduoda jachtą ir jai pervežti skirtą priekabą.

1985 metais pagaminta burinė jachta „Gilija“ su priekaba aukcione šį trečiadienį bus parduodama jau antrąjį kartą – šeštadienį planuotas aukcionas neįvyko, kadangi neatvyko nė vienas dalyvis.

Abiejų objektų pradinė siūloma kaina yra 5400 eurų, jų techninė apžiūra galioja dar kelis mėnesius.

Kaip BNS sakė Valstybinės miškų urėdijos komunikacijos specialistė Lina Liepytė, jachta, pirkta prieš tris dešimtmečius, yra nereikalinga šiemet reorganizuotos valstybės įmonės veiklai.

„Toks turtas parduodamas aukcionuose arba perduodamas Turto bankui. Minėta jachta pirkta buvo labai seniai, iki 1990 metų, kam ji tuo metu buvo naudojama, įmonė žinių neturi“, – nurodė L. Liepytė.

Viešas aukcionas vyks Valstybinių miškų urėdijos patalpose Kaune, Pramonės gatvėje. Norintieji dalyvauti aukcione turi sumokėti 20 eurų dalyvio mokestį ir 600 eurų dydžio pradinį įnašą, jis nelaimėjusiems dalyviams po aukciono yra grąžinamas.

Šiuo metu jachta yra „Žalgirio“ jachtklube Kaune.



NAUJAUSI KOMENTARAI

galėtų

galėtų portretas
...savivaldybė pirkti. Skristų jos nupirktas oro balionas "Kaunas auga" virš Kauno marių, o vandeny - jachta "Kaunas plaukia", sakykit, ar negražu būtų?

Anonimas

Anonimas portretas
Keista, kad jie neturi žinių, kam buvo naudojama jachta. Kol kas dar visi gyvi, kurie ją naudojo ir pirko. Galiu atskleisti paslaptį, kam ta burinė jachta buvo naudota – ogi buriavimui. Kaina visiškai nereali, būtų stebuklas, jei kas nors nupirktų bent už pusę tos pradinės kainos. Beje, nuotraukoje ne ta jachta.

...

... portretas
Miškais su jachta?.. :s
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių