Quantcast

Vakarienė su šampanu Kauno padangėje – beveik už 300 Lt

  • Teksto dydis:

Vienu originaliausių pasaulyje tituluojamas dangaus restoranas „Dinner in the Sky“ trumpam įsikurs Kaune.

Vienu originaliausių pasaulyje tituluojamas dangaus restoranas „Dinner in the Sky“ trumpam įsikurs Kaune. Jau du turus Vilniuje surengęs restoranas Kaune lankysis priešpaskutinę šios vasaros savaitę – rugpjūčio 22-24 d.

Restoranas trims dienoms apsistos šalia Kauno pilies. Kokie garsūs svečiai bus pakviesti pirmieji pakilti į 50 m aukštį virš Kauno piliavietės, organizatoriai kol kas neatskleidžia.

Pietūs ir vakarienės Kaune kainuos kiek pigiau nei sostinėje. Trijų patiekalų pietūs su šampanu ir vynu atsieis apie 168 lt, o keturių patiekalų vakarienė su šampanu, vynais ir konjaku – apie 287 lt. Už 99 Lt bus galima pakilti pusryčiams, šampanui ar kokteiliams. Trumpiausias „Dinner in the Sky“ pakilimas trunka 20 min, ilgiausias – 1 val. Norintiems suteikiama galimybė rezervuoti ir visą stalą.

„Dinner in the Sky“ restoranas – tai speciali 22 vietų platforma su stalu ir krėslais, kurią kranas pakelia į 50 m aukštį. Kartu su svečiais kyla ir virtuvės šefas, kuris, patiekdamas patiekalus, betarpiškai su jais bendrauja. Dangaus restoraną „Dinner in the Sky“ amerikietiškas ekonomikos žurnalas „Forbes“ yra įtraukęs į neįprasčiausių valgymo vietų 10-tuką. Šią unikalią pramogą išbandė net Monako princas Albertas bei Švedijos princas Karlas Filipas. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

plugas

plugas portretas
is aukstai paziuret i kauno griuvesius,labai romantiska vakariene.

politikas

politikas portretas
per gerai lietuviai gyvena, jeigu eiles stovi prie tokiu atrakcionu...reikia mazint minimuma...:)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių