Quantcast

Švedijos gigantė „Ikea“ žengia į Kauną

  • Teksto dydis:

Šį rudenį Kaune pradės veikti antroji Lietuvoje „Ikea“ prekių užsakymo ir atsiėmimo vieta.

Plėtros į Kauną žingsnį baldų prekybos tinklas žengia po ketverių metų, kai buvo atidaryta pirmoji „Ikea“ parduotuvė Vilniuje, ir po dvejų metų nuo prekių užsakymo ir atsiėmimo vietos Klaipėdoje veiklos pradžios. Ši prekių užsakymo ir atsiėmimo vieta suteiks galimybę Kauno regiono gyventojams paprasčiau ir patogiau įsigyti „Ikea“ prekių.

Prekių užsakymo ir atsiėmimo vieta Kaune įsikurs Jonavos g. 60 ir užims 2000 kv. m plotą, joje bus įrengtos pirkėjų aptarnavimo vietos, baldų ekspozicijos erdvė ir logistikos sandėlis.

„Prekių užsakymo ir atsiėmimo vietų patalpos yra gerokai mažesnės nei parduotuvės Vilniuje, tačiau jose pirkėjai gali apžiūrėti siūlomus baldus ir interjero aksesuarus, įsitikinti jų kokybe, susiplanuoti namų apstatymą, užsisakyti prekes bei už kelių dienų jas atsiimti. Naujoje prekių užsakymo ir atsiėmimo vietoje Kaune ekspozicijos bus orientuotos į kauniečius, pritaikytos išskirtiniams jų poreikiams," – sako bendrovės „Ikea Lietuva“  viešųjų ryšių vadovė Snieguolė Matonienė.

Šioje prekybos vietoje kauniečiai galės apžiūrėti dalį prekių, kurios yra Vilniaus parduotuvėje. Su kitomis prekėmis, kurios nebus eksponuojamos, pirkėjai susipažins „Ikea“ kataloge ar interneto svetainėje. Skirtumas tarp šių prekybos vietų bus tas, kad Vilniuje pasirinktas prekes galima įsigyti vietoje, o Kaune užsakymą pirkėjai galės atsiimti jau po kelių dienų arba už papildomą mokestį užsisakyti pristatymą į namus.

Prekių užsakymo ir atsiėmimo vietoje Kaune bus teikiamos visos įprastos „Ikea“ paslaugos – baldų pristatymas į namus, surinkimas ir montavimas. Lankytojai taip pat gaus naudingų ir profesionalių patarimų, kaip susiplanuoti kambarį ar virtuvę, suderinti vonios baldus.

Prekių užsakymo ir atsiėmimo vietoje Kaune bus paprasčiau įsigyti „Ikea“ prekių, kurių iki šiol tekdavo vykti į Vilnių.

„Ikea“ vizija yra kurti gražesnį kasdienį gyvenimą daugeliui žmonių, pasiūlyti didelį gražių ir praktiškų baldų bei namų apstatymo prekių pasirinkimą tokiomis kainomis, kad jas galėtų įsigyti kuo daugiau žmonių. Prekių užsakymo ir atsiėmimo vietoje Kaune bus paprasčiau įsigyti „Ikea“ prekių, kurių iki šiol tekdavo vykti į Vilnių. Nuo rudens net ir prireikus tik patarimo ar panorėjus rasti idėjų namams, „Ikea“ kauniečiams bus ranka pasiekiama", – teigia S. Matonienė.

1943 metais Švedijoje įkurta kompanija „Ikea“ nuo pat veiklos pradžios siūlo patogius, kokybiškus ir gražius baldus bei namų apyvokos reikmenis už mažą kainą, kad juos galėtų įsigyti kuo daugiau žmonių. Šiuo metu pasaulyje veikia 392 parduotuvės „Ikea“ 48 šalyse.

Lietuvoje parduotuvė „Ikea“ buvo atidaryta 2013 metais Vilniuje. Nuo 2015 metų Klaipėdoje veikia „Ikea“ prekių užsakymo ir atsiėmimo vieta. 


Šiame straipsnyje: Ikea

NAUJAUSI KOMENTARAI

mest

mest portretas
mest ta zydu ikeja is lietuvos reikia o ne reklamuot ju prekes tai pasityciojimas is kokybes ir subankrotint vietinius gamintojus prekes skirtos gojams save gerbiantis lietuvis ten kojos nekelia

...

... portretas
Kaunas 'otkatus' myli.

rimas

rimas portretas
kokie ten baldai kazkokie primityvus suolai ir lentynos
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių