Quantcast

Suglumino Botanikos sodo darbo laikas: tiesiog pabučiavome spyną

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį kauniečiai galėjo pasimėgauti pavasarine saulute, tačiau pasivaikščioti Vytauto Didžiojo universiteto Botanikos sode nepavyko. Lankytojus pasitiko užrakinti vartai.

Į portalo kauno.diena.lt redakciją kreipėsi kelios kaunietės, norėjusios ketvirtadienio pavakarę praleisti Kauno botanikos sode. Tačiau moterys į šią augalų oazę nepateko, sodo vartai jau buvo užrakinti.

„Ant tvoros iškabinta, kad vartai uždaromi 20 val., mes atėjome 19.10 val., galvojome dar valandėlę pasivaikščiosime sode, tačiau jau vartai buvo užrakinti. Tiesiog turėjome pabučiuoti pakabintą spyną ir apsisukti bei ieškoti kitos vietos ramiam pasivaikščiojimui. Likome šiek tiek nusivylusios, nes tokiu graži oru tikri nesinorėjo leisti laiko šalia gatvių ir asfalto. Keista, kad vienas laikas nurodytas, o sodas vadovaujasi kažkokiu savu darbo grafiku“, – savo nuomonę išreiškė į botanikos sodą nepatekusi kaunietė.

Portalas kauno.diena.lt pasidomėjo, kodėl vartai buvo užrakinti, nors skelbiama, kad tai turėjo būti padaryta po maždaug valandos. Paaiškėjo, jog Kauno botanikos sode kol kas galioja žiemos laikas. Balandį lankytojai jau bus priimami valanda ilgiau.

„19 val. jau temsta, tai ką ten lankytojai matys. Savaitgalį suksime laiką, pailgės diena. Tad nuo balandžio botanikos sodo kasos dirbs iki 18 val., o lankytojai galės sode būti iki 19 val. Gegužė mėnesį dar vienai valandai pailgės lankymas, tad bilietų kasos veiks iki 19 val., o lankytojai sode galės vaikščioti iki 20 val.“, – apie darbo grafiką informavo VDU Botanikos sodo direktorius dr. Nerijus Jurkonis.


Šiame straipsnyje: VDU Botanikos sodasBotanikos sodasužrakinti vartaidarbo laikasskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

babule

babule portretas
as irgi gyvenu prie botanikos sodo, bet ten kai tokias kain as pensininkjui moketi 2 eurus , ir ka ten ziureti, matyt jau mes pirmieji europoje pradejom moketi uz ora. dziaukites kad dar atsiranda tokiu kurie moka tokias kainas kad pavaiksciotu tarp tu krumu, Anglijoj visi sodai ir parkai bei muziejai pensininkams nemokamai. o cia burzujai privatizavo soda ir tuoj uzstatys savo kotedzais.

manau

manau portretas
vadovai : (

hm

hm portretas
o tai labai sunku sodo darbuotojams pakabinti tikslią informaciją prie vartų?
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių