Quantcast

Sugedusios mašinos vairuotojai padėję pareigūnai: turime ne tik ginti ir saugoti

  • Teksto dydis:

Šiandien apie 12 val. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas pro langą pastebėjęs, jog Parodos g., sankryžoje, stovi automobilis „Ford Focus“ su įjungtais avariniais žibintais, nedelsiant pranešė apie tai netoliese buvusiems kolegoms.

Pareigūnai po minutės jau buvo vietoje. Išsiaiškinę, jog vairuotojai sugedo automobilis ir važiuoti transporto priemone nebegalima, nedelsiant pradėjo imtis veiksmų, jog automobilis būtų greitai patrauktas iš judrios, Kauno centre esančios sankryžos. Pareigūnai reguliuodami eismą, jog nekiltų pavojus kitoms transporto priemonėms, prie tarnybinio automobilio lanksčia vilktimi prisikabinę sugedusią transporto priemonę, patraukė ją iš sankryžos į saugią vietą. Moteris automobilyje su įjungtais avarinės šviesos signalais, tačiau jau saugioje vietoje, liko laukti techninės pagalbos automobilio.

Moteris dėkojo greitai į pagalbą atskubėjusiems pareigūnams, tačiau padėję pareigūnai šio įvykio nesureikšmina. Jie teigė, jog policijos pareigūnai turi ne tik saugoti, ginti, bet ir padėti.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

pypenas

pypenas portretas
Matomai darbo metu pareigūnas turi daug laisvo laiko,kad galėtų traukioti gatvėje mašinas-klausymas už mokamas jam atlyginimas.....?????????

vidas

vidas portretas
Sako,kad už gera-geru.Matomai reiks,,duoti".
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių