Quantcast

„Sprendimų ratas“ sukasi jau dešimtą kartą

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Aleksandro Stulginskio universitete (ASU) prasidėjo miškų, medžioklės, žvejybos, aplinkos ir gyvulininkystės technologijų paroda „Sprendimų ratas 2017“. Jau dešimtą kartą vykstančioje parodoje dalyvauja apie 100 firmų, asociacijų, organizacijų, apie 200 augintojų, gamintojų ir tautodailininkų ne tik iš visos Lietuvos, bet ir iš užsienio.

Į renginį atvyko Žemės ūkio viceministras Saulius Savickis, aplinkos apsaugos komiteto ir kaimo plėtros komiteto pirmininkai bei kiti garbūs svečiai.

„Mes didžiuojamės, kad ASU įsikūręs Kauno rajone. Simboliška, kad parodos atidarymas sutampa su Mokytojo diena, tad ta proga linkiu šiame renginyje atrasti ne tik puikių sprendimų, bet ir naudingų pamokų“, – atidaryme kalbėjo Kauno rajono savivaldybės administracijos direktorius Antanas Nesteckis.

Už palankią politiką smulkiam ir vidutiniam verslui ASU rektorius A. Maziliauskas įteikė Kauno rajono savivaldybės atstovui padėką. Parodoje dalyvauja ir nemažai Kauno rajone registruotų įmonių. Šiemet parodos akcentai – regionų produktai, tad galima pamatyti išskirtinių gaminių iš Pakruojo, Druskininkų ir kitur.

Naujajame paviljone, pažymėtame numeriu 3, lankytojų laukia staigmena: čia galima pasigrožėti dekoratyviniais paukščiais, alpakomis, triušiais ir kitais simpatiškais gyvūnais. Visomis parodos dienomis paviljone, pažymėtame numeriu 2, vyks ASU Agronomijos, Miškų ir ekologijos bei Žemės ūkio fakultetų mokslininkų ir specialistų konsultacijos. Šiais metais itin gausi bus parodos šviečiamoji programa – dvidešimt viename seminare bus aptariamos pačios įvairiausios temos.

Kaip ir kasmet, lankytojus kvies gausi ir įvairiaspalvė sodinukų ir amatų mugė. Parodos darbo laikas – nuo 9 iki 17 val., lankymas nemokamas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ukinykas

Ukinykas portretas
Bleee net nezynojau, nebuvo reklamuojama visai ir neiseis nuvaziot nes geriu daba.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių