Quantcast

Sporto universitetas bendradarbiaus su Nacionaliniu Kauno dramos teatru

  • Teksto dydis:

Lietuvos sporto universitetas ir Nacionalinis Kauno dramos teatras (NKDT) kartu ieškos idėjų, kaip susieti sportą ir teatrą, kad visuomenei būtų pristatyti įdomūs sumanymai. Šiandien Dramos teatre pasirašyta bendradarbiavimo sutartis, o ją savo parašais patvirtino Lietuvos sporto universiteto rektorė Diana Rėklaitienė ir Nacionalinio Kauno dramos teatro direktorius Egidijus Stancikas.

Partneriai sutarė įgyvendinti bendrus projektus, susijusius su sporto mokslo, švietimo, sporto ir sveikatinimo veiklomis. NKDT ir LSU atstovai kartu dalyvaus partnerių organizuojamuose susirinkimuose, konferencijose, seminaruose ir kituose renginiuose.

„Universitetas ir Dramos teatras bendrauja ne vieną dešimtmetį. Džiaugiamės, kad LSU bendruomenė lankosi spektakliuose, rengia savo šventes. Tikimės, kad Universiteto specialistai mums perteiks savo žinias, rengs įvairius sveikos mitybos ir fizinio aktyvumo mokymus mūsų bendruomenei. Atrodytų, kad sportas ir teatras skirtingos sritys, tačiau išties jos labai artimos, todėl bendrų veiklų, įvairių edukacinių projektų tikrai sukursime“, – sakė Dramos teatro direktorius E. Stancikas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

.

. portretas
Nu teisingai , reikia judėsio, gana čia varno su žydais, geriau gimnastika...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių