Quantcast

Šokiravo: kuo geresnė mašina, tuo įžūlesnis elgesys – rūko net prie vaiko

  • Teksto dydis:

Kauniečius šokiravo neatsakingas vairuotojo elgesys, kuomet vairuodamas ne tik rūko, bet tai daro prie mažamečio vaiko, dar sėdinčio vaikiškoje kėdutėje.

Portalo kauno.diena.lt redakciją pasiekė skaitytojų užfiksuota vaizdo medžiaga, kurioje matyti itin neatsakingas ir net įstatymus pažeidžiantis „Porsche“ vairuotojo elgesys. Vaizdo įrašė matyti, kaip Šv.Gertrūdos gatvėje ties šviesoforu juodos spalvos „Porsche“ automobilyje važiuoja vairuotojas, o šalia jo sėdi mažas vaikas.

Praeivius pašiurpino tai, jog vairuotojas rūko prie šalia kėdutėje pasodinto mažamečio vaiko. Vairuojant rūkyti yra pavojinga, nes tai atkreipia dėmesį nuo kelio, tačiau rūkyti, kai automobilyje sėdi nepilnametis, jau draudžia įstatymai. Dar 2015 metasi Seimas priėmė įstatymą, kuris draudžia rūkyti automobilių salonuose, jei šalia sėdi vaikai ar besilaukianti moteris. Todėl vos tik vaizdo įrašui pasirodžius socialiniame tinkle „Facebook“, prasidėjo tikra pasipiktinimo banga.

„Čia nereikia net įstatymo, kad suprastum, jog negalima rūkyti prie vaikų ar nėščiųjų. Kaušų kaušas tas vairuotojas“, – žodžių į vatą nevyniojo Greta.

„Fu, kaip šlykštu“, – antrino Viktorija.

Vaizdo įrašo autorius pats tikino, kad jam rūkantys asmenys netrukdo, tačiau vairuotojas versdamas kartu rūkyti ir mažametį vaiką, peržengė visas padorumo ribas. „Kuo geresnė mašina, tuo įžūlesnis elgesys“, – tikino jis.

Internautai tikino, kad vaizdo įraše užfiksuotą vairuotoją mieste jie pastebi ne pirmą kartą. Pasitaikė atvejų, kuomet ir kitose situacijose pasirodė ne visai tinkamas vairuotojo elgesys.

„Ir skraido po miestą erelis, užkišinėja visiems“, – pasisakė vienas vyras.


Šiame straipsnyje: rūkymasrūkymas automobilyjerūkymas prie vaikųšokiravo vairuotojo elgesysskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

OMFG

OMFG portretas
Crackhead'as... Tiesiog baisu @_@

Giedrius

Giedrius portretas
Sumuskite mne:):):) galiu atsiusti adresa kur susitinkame:):):) pikti jus:):):) bet piktumas lygus nuliui:):):)

Pypke Cigaras

Pypke Cigaras portretas
Kas gali uzdraust savo masynoj rukyt?!
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių