Quantcast

Skubantys kauniečiai kavos galės užsisakyti iš automobilio

  • Teksto dydis:

Iš JAV atkeliavusi maisto automobiliu kultūra, panašu, vis labiau skverbiasi į Lietuvą. Šią savaitę Kaune atidaryta pirmoji kavinių tinklo „Vero Cafe“ ir pirmoji mieste ,,drive through“ kavinė. Kavos automobiliu kavinių kategoriją Jungtinėse Amerikos Valstijose bene labiausiai išvystė „Starbuck“ kavinių tinklas, Europoje tokio tipo kavinės dar tik pradeda populiarėti.

„Vero Cafe“ kavinių tinklo įkūrėja Laima Vėželienė kavos automobiliu idėją galvoje nešiojosi bent 6 metus. „Vis ieškojome tinkamos vietos tokia kavinei, svarstėme, kokia galėtų būti koncepcija“, - sako tinklo vadovė Laima Vėželienė.

Jau keletą metų apie tai, kad tokios kavinės pageidautų, kalbėdavo ir „Vero Cafe“ klientai. Naujos kavinės vieta išskirtinė - prie pagrindinės įvažiavimo į Kauną sankryžos. Ilgą laiką ši vieta buvo apleista – stūksojo buvusi Lietuvos kuro degalinė. Šiandien šalia „Vero Drive“ kavinės jau įsikūrė „Neste“ benzino kolonėlė, atsidarys automobilių plovykla.

L.Vėželienė sako jau seniai pastebėjusi, kad žmonės dažnai į kavinę užbėga nusipirkti puodelio kavos ir sėda atgal į automobilį. „Dabar jiems tai padaryti bus kur kas patogiau – į „Vero Drive“ patogu atvažiuoti iš visų pusių. Labai tikimės, kad ši vieta taps ne tik susitikimų, bet ir pusryčių vieta, ją nesunkiai ras ir Kauno nepažįstantys žmonės“, - neabejoja tinklo vadovė.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bronx

Bronx portretas
Amzinai nepatenkinti.Su truliku vaziuok

liudas

liudas portretas
na taip vienoj rankoj telefonas kitoj kava o vairuos su kuo ka

Nijole

Nijole portretas
Kava megaujamasi kavineje ar namuose. Bet jei šis gėrimas patinka, tai džiaugsmas jo išgert ir iš populierinio puodelio, jei neturi laiko užvažiuot į kavinę. Debiliškas jūsų pastebėjimas, PILIETI...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių