Quantcast

Skanaus, tik nenusilaužkite dantų (ką kaunietis rado duonoje?)

"Pirmą riekę atpjoviau lengvai", – pasakojimą pradėjo Kęstutis. Baigiant pjauti antrą peilis taip lengvai nebeslydo. Tada jis ir pamatė duonoje įkeptą radinį.

Kaunietis Kęstutis, pirkdamas juodos duonos kepalą, nesitikėjo kartu įsigyti ir keistą priedą. Pradėjęs raikyti kepaliuką, jis aptiko metalo plokštelę.

"Pirmą riekę atpjoviau lengvai", – pasakojimą pradėjo Kęstutis. Baigiant pjauti antrą peilis taip lengvai nebeslydo. Tada jis ir pamatė duonoje įkeptą radinį.

"Manyčiau, kad tai yra poveržlė. Beje, gerokai parūdijusi", – pastebėjo vyras, dirbantis metalo gaminių bendrovės administratoriumi. Pirma jį nusmelkusi mintis – kas būtų, jeigu detalė būtų smulkesnė ir jis ją kartu su rieke būtų bandęs kramtyti. Kas būtų, jeigu būtų nurijęs?

Kęstutis ėmėsi rašyti laišką "Jurbarko duonai", kurios gaminamoje "Marčios duonoje" ir rado nemalonų siurprizą. Anot jo, iš bendrovės sulaukė tokio atsakymo: tokiu dalyku sunku patikėti, bet sutiko susitikti ir apžiūrėti kepalėlį. "Daugiau jie man neskambino ir neatvažiavo. Nenoriu jokios kompensacijos, tiesiog tikėjausi, kad jie patys ištirs šį atvejį ir padarys išvadas, kad tai daugiau nesikartotų. Bet jeigu jiems nerūpi, ką gamina…" – nutilo vyras.

Jis pats neturėjo versijos, kaip detalė galėjo pakliūti į duoną. "Abejoju, ar duonos gamybos įrenginiai būna surūdiję", – svarstė Kęstutis.

"Jurbarko duonos" direktorė Violeta Lazdauskienė teigė, kad su Kęstučiu Kaune buvo susitikęs įmonės atstovas, atsiprašė, įteikė dovanų.

"Pasidomėjome, kaip detalė galėjo patekti į duoną. Atsakymo neradome. Sunku paaiškinti. Patikrinome visus įrengimus, nenustatėme, kad kas nors juose būtų atsilaisvinę. Mūsų įrengimai nėra visiškai nauji, bet tame procese tokių detalių, kokia rasta duonoje, nėra", – trūktelėjo pečiais V.Lazdauskienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kvanka

kvanka portretas
buna buna,visko pasitaiko,bukim atlaidesni...

vycka

vycka portretas
koks tau skirtumas duona raikoma pjaustoma ar kirviu kapojama

visko

visko  portretas
turime per akis BET LABAI TRŪKSTA KOKYBĖS
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių