Quantcast

Savivaldybėje apsilankęs D. Zubrus: laukia įdomus čempionatas

Prie Lietuvos ledo ritulio rinktinės, pradėjusios ruoštis pasaulio čempionato IB diviziono varžyboms, jau prisijungė ir viena ryškiausių žvaigždžių – Dainius Zubrus.

Mūsų šalies ledo ritulininkai balandžio 22–28 d. Kauno "Žalgirio" arenoje išmėgins jėgas su Kroatijos, Rumunijos, Japonijos, Ukrainos ir Estijos ekipomis.

Trenerio vokiečio Berndo Haakės vadovaujama Lietuvos komanda šiuo metu sportuoja Elektrėnuose.

"Jaučiuosi puikiai. Daug dirbau namuose su treniruokliais, ant ledo, pasitikrinau savo gebėjimus aukščiausiu lygiu kelis kartus, sykį – su San Chosė "Sharks" žaidėjais, kai šie buvo Majamyje ir pakvietė į treniruotę. Kaune laukia įdomus čempionatas, mūsų rinktinei iškelti rimti tikslai. Reikia susižaisti, tai dabar ir darysime", – sakė 39-erių D.Zubrus.

"Matyti, kad Dainius netinginiavo Amerikoje. Puiki jo sportinė forma, profesionalus požiūris į darbą. Dainius – labai solidi jėga ir ant ledo, ir rinktinės drabužinėje. Smagu ir tai, kad visa komanda dirba rimtai, žaidėjai tikrai dega noru patekti į kovinę sudėtį, kurioje šiemet konkurencija –  kaip niekada. Pavyko išvengti didesnių nuostolių, neturime tik Donato Kumeliausko ir Dariaus Pliskausko, kurie dėl traumų negalės padėti rinktinei", – kalbėjo B.Haakė.

Vakar D.Zubrus apsilankė Kauno miesto savivaldybėje, susitiko su meru Visvaldu Matijošaičiu. Miesto vadovas papasakojo apie planus statyti naują modernią ledo areną, D.Zubrus padovanojo merui Lietuvos rinktinės marškinėlius su savo inicialais ir numeriu bei pakvietė į artėjančias varžybas.

Kitas Nacionalinės ledo ritulio (NHL) patirties turintis žaidėjas, 45-erių gynėjas Darius Kasparaitis rinktinės gretas papildys kitą savaitę Didžiojoje Britanijoje, kur mūsiškiai žais dvejas draugiškas rungtynes (balandžio 14-ąją Milton Keinse ir 15 d. Koventryje) su šios šalies rinktine.

Anksčiau, balandžio 8-ąją 17 val. ir 9 d. 19 val., Vilniaus pramogų arenoje Lietuvos ledo ritulininkai išmėgins jėgas su Latvijos klubų rinktine.

"D.Zubrus turėtų būti tarp rinktinės lyderių, panašus vaidmuo tikriausiai teks ir D. Kasparaičiui. Smogiamoji jėga kartu su D.Zubrumi – patyrę Tadas Kumeliauskas, Arnoldas Bosas, turime ir gero jaunimo – Marką Kaleinikovą, Emilijų Krakauską. Neabejoju, kad gynybos grandyje išsiskirs Nerijus Ališauskas, o vartininko Manto Armalio sugebėjimus visi puikiai žinome", – svarstė Lietuvos rinktinės veteranas Mindaugas Kieras.

Misija: D.Zubrus (dešinėje) pakvietė Kauno merą V.Matijošaitį į "Žalgirio" arenoje vyksiančias ledo ritulio varžybas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

:)

:) portretas
Visad rasit prie ko prikibt, pakvietė ledo ritulio žvaigždę blogai, nepakvietų irgi bloigai, kada pradėsit savo gyvenimais rūpintis ne tik kitus kritikuoti, merui pagarba, kas ne akli mato kaip stipriai keičias Kaunas ir kokiais realiais darbais pagrystas jo visas elgesys politikoje, sėkmės!

RAUDONA MAIKĖ

RAUDONA MAIKĖ portretas
labai patinka SOVIETINIAM MENTUI

good news

good news portretas
visa ZUKAUSKO GATVE_KURIOJE DAROMA AUTOSTRADA PERSIKELIA I VICIUNUS
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių