Quantcast

Santakoje – paskutinės užkandžių alėjos valandos šiemet

Šimtai kauniečių ir miesto svečių jau suskubo pasinaudoti paskutine proga šiemet paragauti pasaulio virtuvės šedevrų po atviru dangumi.

Paskutinysis „Open Kitchen Kaunas“ renginys, vykstantis šiandien, malonus ir gomuriui, ir ausiai. Nuo pietų į Santaką vilioja čia įsikūrę maisto vagonėliai, siūlantys išsirinkti iš 50 skirtingų patiekalų.

Vieni čia jau užsuko papietauti su bendradarbiais, draugais, kiti žada apsilankyti po darbo su šeimomis – užkąsti, pabendrauti, pasivaikščioti, pasidžiaugti gamta ir pasimėgauti šiltais saulės spinduliais.

Vakare, nuo 19.30 val., mėgautis maistu ir nuostabia aplinka padės ir muzikantai – vyks buvusios grupės „Empti“ vokalistės Giedrės Kilčiauskienės su pianistu Andrejumi Polevikovu bei Tautvydo Pauliaus Augustino (grupė „Baltasis Kiras“) koncertai.

Iki pat vėlyvo vakaro, 22 val., bus galima paragauti patiekalų iš Europos, Azijos ir Amerikos virtuvių: „StreeMeals“, „Piestro“, „Voyager“, „Stop and Go“, „Just Look At The CHEF“, „Ello's Street Food“,„Red Light BBQ & Grill“, „Ajomama“, „Filosofas“, „Keturi šimtai laipsnių“, „Awokado Noodle Bar“, „Pinup Bagels“, „Pizza Verde“, „UOGA Frozen Yogurt“, „El Caribo“ maisto vagonėlių.

Ir ne tik paragauti, bet ir pamatyti, iš ko ir kaip vienas ar kitas patikęs patiekalas gaminamas čia pat vietoje.

„Stengiamės pritraukti kiek įmanoma daugiau vietinio smulkaus verslo ir kartu“, – pasakojo vienas iš renginio organizatorių Martynas Karpovičius. 

Šis „Open Kitchen Kaunas“ renginys – jau dešimtasis ir paskutinis šiemet. Anot M.Karpovičiaus, iki šiol per visą dieną apsilankydavo po 1000-1500 žmonių.

Žadama, kad kitąmet „Open Kitchen Kaunas“ kvies užkąsti išskirtinių patiekalų nuo pat gegužės.

Rengėjai pasakojo, kad iki šiol unikali platforma „Open Kitchen“ vyko tik Vilniuje, kur miesto gyventojus kiekvieną penktadienį kviesdavo į Tymo turguje šurmuliavusį originalių maisto patiekalų po atviru dangumi turgų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kolega

Kolega portretas
viskas gerai tik kainos neatitinkanei kokibes nei vietos nei aptarnavimo man taip atrodo
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių