Quantcast

Rekordinio dydžio parodoje – naujienos kiekvienai moteriai

  • Teksto dydis:

Lapkričio 10–13 dienomis Kauno „Žalgirio“ arenoje jau 14-tą kartą vyksianti paroda „Moters pasaulis“ žada nustebinti savo mastu. Rekordinis dalyvių skaičius – 400 įmonių, kurios vos tilps trijuose „Žalgirio“ arenos aukštuose, įspūdingi renginiai, nemokami įkvepiantys seminarai ir keturios dienos vien mados, stiliaus ir grožio. Tai bus didžiausias metų renginys moterims Baltijos šalyse, skelbia organizatoriai.

„Šiemet paroda „Moters pasaulis“ savo dydžiu pranoksta visas metų parodas Baltijos šalyse.  Parodos yra ta vieta, kur galima susitikti su išskirtiniais gamintojais, neplatinančiais savo produkcijos tradicinėse prekybos vietose“, – sako Erikas Piskunovas, parodų organizavimo bendrovės „Ekspozicijų centras“ vadovas.

Planuojama, kad šiemet parodą „Moters pasaulis“ aplankys apie 40 tūkst. lankytojų. 

Pirmąsias dvi parodos dienas „Žalgirio“ arenos amfiteatre vyks „Mados ir grožio šou“, kur naujausias savo kolekcijas vaikams ir suaugusiems pristatys Lietuvos dizaineriai ir prekinių ženklų atstovai: „Baby Love Boutigue“, „Takko“, „Lindex“,  „LOULU ET TU“,  „TAVI fashion“, „Adrika“, „Ažūras“ ir kt. Kolekcijų pristatymo metu koncertuos vaikų kolektyvai, pasirodys profesionalūs šokėjai. Šį renginį penktadienio vakare vainikuos dizainerio Liutauro Salasevičiaus kolekcijos „Moteris kaip teatras. Šiandien – komedija, rytoj – tragedija, o poryt – išvis į gastroles...“ pristatymas.

Taip pat tradiciškai pirmosios dvi parodos „Moters pasaulis“ dienos skiriamos grožio industrijos profesionalams. Šiemet „Profesionalų dienose“ Kirpėjų ir grožio specialistų asociacijos kvietimu Lietuvoje ir Kaune po kurio laiko vėl lankysis daugkartinė Rusijos, Europos ir pasaulio kirpėjų čempionatų laimėtoja Tatjana Burenina. Seminarų metu pasaulio čempionė pristatys ilgų plaukų šukuosenų technikas bei pademonstruos šį sezoną madingus moteriškus kirpimus.

Lapkričio 12 d. labdaringo renginio „Big Hair Show“ metu tarptautinės klasės meistrė surengs įspūdingą „Gala Show“. 

Paskutinę parodos dieną vainikuos tradicinis konkursas-šou „Pasaulio ilgaplaukės“. Taip pat vyks nemokami dekupažo ir dekoravimo meno užsiėmimai, veiks speciali praktinių seminarų ir nemokamų grožio konsultacijų erdvė „Grožio oazė“.

Daugiau informacijos – www.expo.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
4 eur.

????

???? portretas
Kiek kainuos įėjimas???
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių