Quantcast

Reakcija į kelininkų darbą Kaune: nežinia, juoktis ar verkti

  • Teksto dydis:

Kauniečius suglumino Partizanų gatvės remonto darbai. Gyventojai tikina, kad kelininkai tik pademonstravo, kaip imituojami darbai. Iš pradžių paklojo dangą, po to ją vėl išardė.

Į portalo kauno.diena.lt redakciją kreipėsi Dainavos rajone gyvenantis Andrius ir nusistebėjo vykdomais darbais. Vyras užfiksavo, jog Partizanų gatvės šaligatvis tvarkomas net kelis kartus. Anot kauniečio, tai yra labai geras darbo imitavimo pavyzdys.

„Ir vėl kelininkai. Nežinau verkti, ar juoktis. Partizanų gatvėje iš pradžių išasfaltavo pėsčiųjų taką, tada išpjovė asfaltą, sudėjo trinkeles, o paskui vėl išėmė trinkeles. Kas čia per nauja technologija?“, – stebėjosi kaunietis.

Jis klausė, kodėl darbai negali būti atlikti vienu metu, o reikia padaryti, o po to vėl ardyti tai, kas dar naujų medžiagų kvapo neprarado.

„Kauno dienos“ skaitytojo nuotr.

Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis pakomentavo, jog darbus atliekantis rangovas pats sprendžia, kaip padaryti vienus ar kitus darbus. Jei rangovas pats nusprendžia išardyti tai, kas buvo padaryta, miestui už tai mokėti nereikia.

„Rangovams mokama pagal atliktus darbus ir gavus išpildomąją dokumentaciją (geodezinę nuotrauką), kurioje nurodyti kiekiai ir medžiagos. Rangovams patogiau išasfaltuoti visu pločiu šaligatvį, o po to sudėti įspėjamąsias trinkeles. Savivaldybė už išpjautą asfaltą nemoka. Rangovai įsirengė pagrindus ir atsivežė dėti trinkeles. Kadangi per savaitgalį prilijo, tai reikėjo iš giliau išsikasti ir įrengti naujus pagrindus, kad būtų galima kokybiškai dėti trinkeles“, – sakė specialistas.

Planuojama, jog visi Partizanų gatvės remonto darbai bus užbaigti spalio mėnesį.


Šiame straipsnyje: kelių tvarkymasDainavos rajonasPartizanų gatvėkelininkaiskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
MANAU, KAD SAVIVALDINIKAI ĮSITEISINO ATVIRAS VAGYSTES, ŽULIKYSTES, AFERAS- TOKOS IR KLESTI- O kAUNUI TVARKYTI PLAUKIA MILIJONŲ MILIJONAI. nEGANA TO, VEŽA UŽSIENINES ŠLUOTAS- MEDELIS. KURIEMS MŪSŲ KLIMATAS NETINKA. LIETUVIS VISADA SODIO. LIEPĄ, KLEVĄ, BERŽĄ, AŽUOLĄ , SKROBLĄ, UOSĮ, O DABARTINIAI ŽULIKAI TIK IMPORTĄ- NEGI SAVO MEDŽELIŲ NĖRA... KAUNUI SUKIŠO MILIJARDĄ IR NEGANA... AR NE? SKANUS KĄSNIS- NEGI SUSTOSI- TAI IR GATES PO KELIS KARTUS ASFALTUOJI- ARDAI- KLOJI IR VĖL VISKĄ ARDAI- JUK TAIP SPECIALISTAS DIDYSIS SAKO- TAIP REIKIA...

garage

garage portretas
jo karabasui ir jo bendram zemes sklypai tik rupejo

Anonimas

Anonimas portretas
Kažkoks nesusipratimas gaunasi su tais tvarkymais,ir ta vieningųjų veikla pradeda erzinti visus kauniečius.Meras privalėtų elgtis kitaip;solidžiai,atsakingai,ir dirbti kauniečių labui.O tai Kauną pradėjo "parceliuoti žydams",sklinda dvokas nuo Ramučių jau Kalniečiuose,nėra kur kojos pastatyt-visur išrausta...O meras milijonus varto,ir savo vaikams dalija,klausimas kokie aitvarai juos sunešė.???
VISI KOMENTARAI 54

Galerijos

Daugiau straipsnių