Quantcast

Pristatoma knyga apie priklausomybes ir sveikimo kelionę

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio vakarą centriniame Kauno miesto savivaldybės Vinco Kudirkos viešosios bibliotekos padalinyje vyks knygos „(Ne)Pasmerkti: apie priklausomybę, kopriklausomybę ir sveikimo kelionę“ pristatymas.

Renginyje dalyvaus knygos sudarytojai: kunigas Kęstutis Dvareckas, psichologė dr. Justina Kymantienė ir žurnalistas, buvęs internetinio naujienų portalo Bernardinai.lt vyriausiasis redaktorius, religijotyrininkas Andrius Navickas.

Knygos pristatymas orientuotas į kuo platesnę visuomenę. Sudarytojai teigia svajojantys, kad ši knyga patektų į kiekvieno žmogaus, kurio gyvenimas nuklydo į akligatvį, rankas. Taip pat ši knyga gali tapti reikšminga ir aplinkiniams. „Būtų puiku, kad knygą perskaitytų tiek priklausomų žmonių artimieji, tiek būsimi socialiniai darbuotojai, medikai, mokytojai“, - svarsto knygos kūrėjai.

Organizatorių teigimu, minimame leidinyje yra kvietimas susipažinti su mūsų laikų visuomenėje vis sparčiau ir įvairesnėmis formomis plintančia liga - priklausomybe, ir suprasti, kad tai - visos šeimos liga, priklausanti nuo įvairių veiksnių. Į knygą surinkti specialistų straipsniai, patarimai, įžvalgos apie priklausomybės ligas ir sunkumus, su kuriais tenka susidurti tiek priklausomybių liūnan pakliuvusiam žmogui, tiek jo artimiesiems. Skelbiami ir priklausomų asmenų bei jų artimųjų liudijimai apie tai, kad vilties kelias tikrai egzistuoja. Taip pat knygoje yra pateikti atsakymai į sveikimo kelionėje dažniausiai iškylančius klausimus bei informacija apie įvairias galimybes ieškoti savojo sveikimo kelio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių