Quantcast

Prisikėlimo bažnyčia nušvito Gruzijos vėliavos spalvomis

  • Teksto dydis:

Kaunas Gruziją su jų Nepriklausomybės diena pasveikino netradiciškai. Trečiadienį vakare, Nepriklausomybės dienos išvakarėse, bažnyčia nušvito Gruzijos vėliavos spalvomis.

Animuotos šviesos instaliacijos ant bažnyčios pasirodė 21 val. ir truks iki pat paryčių. Bažnyčia apšviesta iš Žemaičių gatvės pusės ir nuo Senamiesčio.

„Lietuvos ir Gruzijos ryšys – ypatingas. Gruzijos šalies šventė yra ir mūsų šventė. Džiaugiamės galėdami nuspalvinti miesto karūną – Kristaus prisikėlimo bažnyčią – Gruzijos vėliavos spalvomis“, – sakė Kauno vicemeras Simonas Kairys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tikinti

Tikinti portretas
Gerbiu Gruziją, tačiau manau, kad politikos su religija nereiktų tapatinti. Ar ne gražiau būtų, kad vietoj gruziniškos vėliavos būtų Kristaus Žengimo Dangun instaliacijos iliuminacija? Tai būtų didingas vaizdas, kuris galbūt sustabdytų ne vieną žiauriam nusikaltimui pakeltą ranką...

piatrai, piotrovičiau

piatrai, piotrovičiau portretas
-nivykęs šou ir kičas buvo kai iš bažnyčios tavo liubimčikai radijo zavuodą padarė.

tai

tai portretas
akivaizdus kisimasis i baznycios reikalus bet pripazinkim kad ir kunigai ne tie irpataikauja hierarhinei /milicijai/ zinoma ne uz aciu ir kam ta reklama? del ivaizdzio? ar vel pataikavimas kitoms valstybems atseit mes kokie geri globojam visus pabegelius isskyrus savus zmones nes jie matai jau gresmes nekelia nes liko tik pensininkai/nurasyti/ o valdininkai balso nekels. Tai leiskit paklausti kunigu kam mes meldziames... del ivaizdzio ar del ju islaikymo?. Kristus dar pasake netikekite netikrais pranasais o jie tokie yra nes klesti jau islindusi i viesuma pedofilija ir kiti iskrypimai nes pas provoslavus to nera nes popas turi popiene ir gyvena normalu seiminini gyvenima o krikscionybe yra iskrypusi ir dardrista deklaruoti seimos vertybes kuriu ji pati nesilaiko o ka kalbet apie viduramzius kur buvo deginamos nekaltos moterys buktai susidejusios su velniu tai buvo tu sadistiniu /kunigu/pasitenkinimo objektas. O siandien?... kitaip?vyksta karai zudomi zmones...
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių