Quantcast

Prisiekė naujasis Kauno tardymo izoliatoriaus vadovas

  • Teksto dydis:

Šiandien teisingumo ministrui Elvinui Jankevičiui prisiekė naujasis Kauno tardymo izoliatoriaus direktorius Mindaugas Zaikauskas.

„Visos bausmių vykdymo sistemos laukia didelės pertvarkos. Tikiu, kad ir jūs, naujasis Kauno tardymo izoliatoriaus vadovas, puikiai susitvarkysite savo įstaigoje, rūpinsitės įstaigos darbuotojais, racionaliai ir taupiai naudosite lėšas, užtikrinsite, kad būtų gerbiamos žmogaus teisės,“ – po priesaikos sakė teisingumo ministras E. Jankevičius.

M. Zaikauskas liepos mėnesį laimėjo Teisingumo ministerijos paskelbtą atranką Kauno tardymo izoliatoriaus direktoriaus pareigoms užimti. Šioje įkalinimo įstaigoje M. Zaikauskas dirba nuo 2004 m., pastaruoju metu jis ėjo šios įstaigos direktoriaus pavaduotojo pareigas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ROMA

ROMA portretas
AS TIK NORIU PASAKYT,KAD JOKIO SKIRTUMO NEBUS IR POKYCIU,NES PRIES 9 MEN.KADA NUSIZUDE MANO SUNUS,ARBA BUVO PRIVERSTAS TAI PADARYTI,NIEKAS MAN NESUTEIKE INFORMACIJOS,VISI SUSITARE TURI SAVO VERSIJA.KLAUSIMAS,KODEL NIEKAS IS VADOVYBES NEPRISIIMA JOKIOS ATSAKOMYBES DEL TEN KALINCIU ZMONIU MIRTIES,KODEL GERB.VADOVAI PATEIKIA SAVO VERSIJAS NEISNAGRINEJE KODEL IS TIKRO TAIP ATSITIKO,KODEL MAMA NETURI TEISES ZINOTI DEL KO LAIKOMAS SUNUS JAU PO TEISMO NUOSPRENDZIO TEN,KODEL SITU ZMONIU NIEKAS NESIKLAUSO,KODEL NESUTEIKIA MED.PAGALBOS,JEI MATYT,KADKAZKAS NEGERAI....MANAU JOKIO SKIRTUMO,KAS VADOVAS...RANKA RANKA PLAUNA...

Lina

Lina portretas
Dirbdamas pavaduotoju ar nežinojo apie vykdomus sukciavimus? Aišku žinojo, bet išrinktas viršininku. Vienu žodžiu nieko naujo. Ministras viena ranka baudžia kita gluosto

klausimas

klausimas portretas
ar gali nauja priesaika pakeisti korumpuotą pareigūną ?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių