Quantcast

Po patikrinimo iš pareigų pasitraukė „Kauno geležinkelių infrastruktūros“ vadovai

  • Teksto dydis:

Gavusi informacijos apie galimą piktnaudžiavimą, bendrovė „Lietuvos geležinkeliai“ iš anksto neįspėjusi patikrino „Kauno geležinkelių infrastruktūros“ filialo veiklą. Po šio patikrinimo iš pareigų pasitraukė filialo vadovas.

Patikrinimo metu nustatyta nemažai veiklos trūkumų ir kitų galimų pažeidimų. Įtariama, kad „Lietuvos geležinkelių“ turtas galėjo būti naudojamas asmeninėms reikmėms.  Dėl galimų pažeidimų tyrimą toliau atlieka „Lietuvos geležinkelių“ sudaryta darbo grupė, skelbiama bensrovės pranešime.

„Bet koks piktnaudžiavimas pareigomis bendrovėje yra netoleruojamas. Imamės būtinų priemonių, kad tokie atvejai būtų operatyviai išaiškinami, o darbuotojai prisiimtų visišką atsakomybę už savo veiksmus“, – teigia „Lietuvos geležinkelių“ generalinis direktorius Mantas Bartuška.

Po patikrinimo savo noru iš pareigų pasitraukė filialo direktorius Olegas Slepakovas ir vyriausiasis inžinierius Gintaras Petras Vasilavičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
kas atsakys???Jie jau nedirba:):):)Manau reikia stabdyti įgaliojimus ir atlikti tyrimus atliktų žygdarbių ,o p[o to ,,apdovanoti"Kol to nebus -tvarkos nebus.Išėjo iš darbo-IŠSKRIDO Į MĖNULĮ???

Anonimas

Anonimas portretas
Kur a..??? . ...a...??

Pasipiktinusi

Pasipiktinusi portretas
Kur mano komentaras dingo a...?????Lyg rasiau keiksmazodz....a...????
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių