Quantcast

Pigių vaisių ir daržovių turgavietė vėl dirba

Sartų gatvėje esanti Dainavos turgavietė, garsėjanti žemomis uogų, vaisių ir daržovių kainomis, du mėnesius nedirbo. Joje prekiaujantys žmonės dažniausiai ilsisi nuo Kalėdų iki pavasario.

Šią savaitę prie vieno prekystalio jau darbavosi moteris ir vyras. „Kol kas dirbame tik mes, kiti čia prekiaujantys žmonės pasirodys nuo kovo 1-osios“, – portalui kauno.diena.lt sakė vaisius ir daržoves pardavinėjanti, visada su klientais itin mandagiai bendraujanti moteris.

Sekmadienį bulvių kilogramą pas ją buvo galima nusipirkti už 0,18 euro, tiek pat kainavo ir kilogramas burokų bei svogūnų. Skirtingų veislių obuoliai buvo pardavinėjami po 0,32 euro, pomidorai – nuo 1,10 euro. Brangiausiai kainavo mažiukai, labai skanūs pomidoriukai – 2 eurai už kilogramą.

„Reikėjo ryte fotografuoti, kai prekystalis atrodė kur kas gražiau“, – šypsojosi moteris.

Visai šalia stovinčio kiosko pardavėja, paklausta, ar praras daug klientų, kai darbą pradės visi lauke prekiaujantys žmonės, nesiskundė: „Nenoriu didelio žmonių antplūdžio. Pirkėjų trūkumo nejaučiu“, – tikino ji.

Šiame kioske vaisių ir daržovių kainos taip pat nedidelės.

Moteris nepanoro, kad būtų fotografuojamos jos prekės. „Man reklamos nereikia. Turiu nuolatinius klientus, naujų nelabai pageidauju. Nenoriu, kad pradėtų lankytis vagys“, – sakė kiosko savininkė.

Pasak jos, kartais pirkėjai bando ką nors nugvelbti. „Žinau moterį, kuri perka pigiausius obuolius, o pavogti stengiasi brangiausią vaisių. Esu ją sugėdinusi“, – teigė prekeivė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kristina

Kristina portretas
Ta kur šeima dirba su savo vaikais tai labai vagia nuo žmoniu ir ta garbane su savo vyru nemandagus labai irgi suka nuo zmoniu.Parsinesi namo persisveri viska ir truksta svorio ir netik ant pinigu apgauna o ir ant svoriu.

Anonimas

Anonimas portretas
25cio turgelyje nebrangu.tik ar ne lenkiskos ten prekes.gal sestadieni atvaziuoja zmones is masinu pardavineja

Anonimas

Anonimas portretas
apsirengia prastai ir vaidina ukininkus.gali but kad is urmo bazes viska ima.o gal is lenkijos.niekas ju nekontroliuoja.nei medaus nei pieno.jei nera salia turgaus tai perkam pas juos.bet geriau maximoj nes ten pigiau.mazimoj is ukininku ima irgi
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių