Quantcast

Paskelbti nedrausmingiausi Kauno politikai

  • Teksto dydis:

Paaiškėjo, kurie 2011-2015 m. kadencijos Kauno miesto savivaldybės tarybos nariai buvo aktyviausi sprendžiant miestui aktualius klausimus, o kurių lankomumas nesiekė nė 50 procentų.

Susumavus ketverių metų duomenis, tarybos narių lankomumas ir dalyvavimas komitetų, komisijų, darbo grupių, kolegijos bei miesto tarybos posėdžiuose žymiai skiriasi, skelbiama miesto savivaldybės išplatintame pareiškime.

Aktyviausiai posėdžiuose bei darbo grupių veiklose dalyvavo (daugiau nei 90 proc. lankomumas) miesto meras Andrius Kupčinskas, tarybos nariai Vytas Bancevičius, Loreta Kudarienė, Algimantas Kurlavičius, Antanina Medviedevienė, Jūratė Norvaišienė ir Artūras Tepelys.

Nei vieno miesto tarybos posėdžio per visą kadenciją nepraleido Stanislovas Buškevičius, Andrius Kupčinskas, Algimantas Kurlavičius, Povilas Mačiulis ir Gintarė Skaistė.

Pasyviausiai į miesto reikalus, kaip skelbia savivaldybė, žiūrėjo Tautvydas Barštys (27,3 proc. lankomumas), Kęstutis Kriščiūnas (42,9 proc.), Artūras Orlauskas (54,5 proc.), Visvaldas Matijošaitis (61,2 proc.), buvęs tarybos narys Rytis Šatkauskas (62,6 proc.), Arvydas Garbaravičius (63,3 proc.), Aušra Ručienė (67,1 proc.).



NAUJAUSI KOMENTARAI

ux Lietuba

ux Lietuba portretas
Nera ne vieno pilitiko kuris dirbtu sazinigai. Visi kazka pasidaro savo naudai daugiau ir maziau. Mieli politikai ir seimo nariai,o jus kartaks nesusimastote, kad jeigu jus daryste viska del Letuvos ir ju gyventoju naudai,tai ir Lietuvoje bus geriau gyventi, jusu nieks nesmeis ir vkstiek jusu algos bus tos pacios ar net didesnes, kai sulauksite padekos is gyventoju. O dabar visa seima valdo tik klanai, banditai ir t.t.

Grytė

Grytė portretas
ne sedėti posedžiuose reikia, o dirbti :) be to čia ne suvestinė o politinė kova :)

kaunietė

kaunietė portretas
Taigi ponas Matijošaiti, atrodo ir meru būdamas retai Savivaldybėje būsi, nes svarbiau bizniukas. kažinką tu gero galėjai nuveikti miesto labui,kuomet tavimi pasitikėjo kauniečiai išrinko įTatybą. Ir nelygink save su Grigaravičium, nes lyginant su juo esi " niže travy", nereikia taip aukštai save kelti, nes galima ir nupulti
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių