Quantcast

Paskelbė, kur ir kada kauniečiai neturės karšto vandens

  • Teksto dydis:

Pirmadienį bendrovė „Kauno energija“ paskelbė informaciją apie šilumos, karšto vandens bei vėdinimo paslaugų planuojamus stabdymus ir atnaujinimus vartotojams.

„Atkreipiame Jūsų dėmesį, kad lentelėje nurodytas AB „Kauno energija“ iki Jūsų pastato įvado tiekiamo termofikacinio vandens tiekimo stabdymo / atnaujinimo laikas. Faktinis šildymo ir (ar) karšto vandens tiekimo sustabdymo / atnaujinimo laikas priklauso nuo to, kada jo tiekimą sustabdo / atnaujina Jūsų pastato vidaus šildymo ir karšto vandens sistemų prižiūrėtojas“, – rašo bendrovė.

Neesant informacijos apie stabdymo termino pratęsimą, prašoma kreiptis į savo pastato administratorių ar šildymo ir karšto vandens sistemų prižiūrėtoją. Pastato administratoriaus ir (ar) šildymo ir karšto vandens sistemų prižiūrėtojo kontaktus galite rasti čia.

Informaciją pamatysite įvedę gatvės fragmentą ir išsirinkę dominantį objektą čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pilietis

Pilietis portretas
Yra pirkti kranai, kurių pagalba, atsukus šaltą vandėnį ,sušildo bėgantį vandenį.Žmogaus apsileidimas ,už savo pinigus maldauja šilto vandens.Yra visokių būdų ir dušo kabinai ,voniai yra skirtas vandęns šildytuvas,be jokių problemu turėsite visada šiltą vandenį,nereikės kentėti kol teiksis paleisti centralizuotai gaunamą šiltą vandenį.Bandykite ,keiskite į sau patogesnį šilto vandens gavimo būdą.

M

M portretas
Bet jau tikrai silta,uz lango virs 20.o dar šiluma neisjungta,nors tai bendrija patys reguliuoja.O galbut susitare su šilumininkais,visi pasidalina.

Anonimas

Anonimas portretas
pramones,pr,
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių