Quantcast

Pasidalijo šmaikščiu vaizdeliu: ką daryti, kai automobilis neužsiveda?

  • Teksto dydis:

Pastarosiomis dienomis, kai Lietuvos kelius nuklojo sniegas, daugeliui vairuotojų ne tik teko būti itin atidesniems vairuojant. Iškritęs sniegas pakurstė ir kai kurių vairuotojų  fantaziją.

Socialiniame tinkle "Facebook" vienas tautietis pasidalijo šmaikščiu vaizdeliu. "Kai tavo dyzeliu varomas automobilis neužsikuria, o tau darbe reikia būti 7.30 val", – po nuotrauka, kurioje per sniegu nuklotą gatvę riedama triračiu, skelbia užrašas. "Juokas juokais, bet jis su  varikliu ir dar skersą pastatė nuo šviesoforo", – vyras aprašė prie M. K. Čiurlionio tilto Kaune matytą vaizdą.

Trečiadienio vakarą virtualioje erdvėje pasidalintas vaizdelis, sulaukęs daugiau nei 640 patiktukų, kaipmat buvo apipiltas ir komentarais. "Gal parduodate kas nors tokį daiktą?", – teiravosi vienas internautas. Kitiems ši kelionė priminė senus gerus laikus.

"Jis iš Kaunakiemio gatvės važiavo visas kreivas, tačiau 50 km/h greičiu. Jo galas varomas, nes stovi reduktorius – tai greičiau važiavo nei kitos transporto priemonės", – rašė nekasdienį vaizdelį užfiksavęs vyras. 

Nors daugeliui šis vaizdelis sukėlė šypsenas, visgi ne visiems vairuotojams sniegu nuklotos gatvės padovanojo teigiamas emocijas. Internete taip pat dalijamasi nuotraukomis, kuriose automobiliai atsidūrė grioviuose.

Po šia nuotrauka internautas skatino pasidalinti vaizdais, kaip automobiliai buvo pašventinti sniegu.

"Visai ramiai, tik valstybinių automobilio numerių nesimato", – skelbia užrašas po šia nuotrauka.

Kiti internautai džiaugėsi, kad praėjusiais metais panašiu metu kelionės automobiliu baigėsi žymiai liūdniau.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kitas meistras

Kitas meistras portretas
O aš girdėjęs kad ir oro filtras būna mašinoje

As

As portretas
Meistras.tai tik akumas ir purkstukai??? :D toks is taves ir meistras tada.

Xcfvg

Xcfvg portretas
Akumuliatorių reikia keisti.Su geru akumuliatoriumi užsiveda,bet jeigu dizelis, tai vadinasi su purkštukais problema.Meistras.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių