Quantcast

Nuoširdžiausias Kauno gydytojas – profesorius K. Adamonis

„Kauno dienos“ skaitytojų valia dienraščio redakcijos ir Lietuvos gydytojų sąjungos Kauno filialo jau ketvirtą pavasarį iš eilės, pažymint Medicinos darbuotojų dieną, rengiamus Nuoširdžiausio Kauno gydytojo rinkimus šiemet laimėjo profesorius Kęstutis Adamonis.

„Su kiekvienu pacientu privalai elgtis taip, kaip norėtum, kad būtų elgiamasi su tavimi, jei susirgtum“, – toks Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ligoninės – Kauno klinikų Gastroenterologijos klinikos Endoskopijų skyriaus vadovo profesoriaus Kęstučio Adamonio nuoširdumo receptas.

Jį profesorius rašo studentams, pavaldiniams, nes yra įsitikinęs, kad didelę gydomąją galią turi ne tik vaistai, bet ir žvilgsnis bei žodis. Šiais įrankiais, kaip ir endoskopu tyrimams bei modernioms operacijoms, virtuoziškai manipuliuoja profesorius K.Adamonis. Tai jam, patvirtina jo pacientai, sekasi puikiai.

Interviu su Nuoširdžiausiu Kauno gydytoju profesoriumi Kęstučiu Adamoniu portale skaitykite antradienį.

Nominacijos iškiliausiesiems

Nuoširdžiausias Kauno gydytojas pagerbtas Kauno filharmonijoje vykusioje šventėje Medicinos darbuotojų dienai paminėti.

Miesto savivaldybė paskelbė dar šešias nominacijas. Jos suteiktos:  „Metų gydytojas“ – Lietuvos sveikatos mokslų universiteto (LSMU) Kauno klinikų Širdies, krūtinės ir kraujagyslių chirurgijos klinikos Širdies chirurgijos skyriaus vadovui Povilui Jakuškai, "Humaniškiausias pašaukimas" – Kauno klinikinės ligoninės Odod ir venerinių ligų skyriaus vedėjai Janinai Stefanijai Vasilavičienei, "Metų perspektyva" – Kauno klinikų Skubios pagalbos skyriaus vadovui Kęstučiui Stašaičiui, "Metų iniciatyva" – Respublikinės Kauno ligoninės Chirurgijos klinikos vadovui Zigmantui Urniežiui, „Už medicinos mokslų pažangą“ – Kauno klinikų Ausų, nosies ir gerklės ligų klinikos vadovui Virgilijui Ulozui, „Rūpestingiausia šeimos gydytoja“ – Saulės šeimos medicinos centro vadovei gydytojai Audronei Urbonienei.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to-AR ir to-TAIGI

to-AR ir to-TAIGI portretas
PRITARIAM,100%!!!kodel buvo pamineti ne EILINIAI, AUKSTO INTELEKTO GYDYTOJAI,o tik vadovai?REIKALAUJAM PASKELBTI VISA SARASA,kas buvo ligoniu-pasiulyti!

>taigi

>taigi portretas
niekas nesako kad nėra gerų ir eilinių gydytojų. Bet dabar kalba eina apie prof K.Adamonį, todėl apie jį ir atsiliepiame kaip apie puikų gydytoją ir nuoširdų jautrų žmogų.

daug geru daktaru yra

daug geru daktaru yra portretas
matulevicius endokrinologijos klinikoje geras nuosirdus daktaras.visada pajuokauja sypsosi ir geras specialistas daug metu dirba.eiles pas ji pakliut.kodel neitrauket i sarasa jo.adomonis geras daktaras gerai tyrimus daro
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių