Quantcast

Apsišarvuokite kantrybe: prasideda grandiozinė A1 rekonstrukcija

  • Teksto dydis:

Nuo šiandien prasideda magistralinio kelio A1 Vilnius–Kaunas–Klaipėda ruožo kapitalinio remonto darbai.

Darbai vyks ruože nuo 100,47 iki 101,79 km, ties  prekybos ir laisvalaikio centru „Mega“.

Darbų vietoje važiuojamoji dalis bus susiaurėjusi, tačiau eismas tiek Vilniaus, tiek Klaipėdos kryptimis vyks dviem juostomis.

Greitis ribojamas iki 50 km/val.

Dėl susiaurėjusios važiuojamosios dalies ir panaikintų lėtėjimo greitėjimo juostų darbų vietoje formuosis transporto priemonių spūstys, todėl vairuotojų prašoma atsižvelgiant į šias aplinkybes iš anksto planuoti ilgesnį kelionės laiką arba pasirinkti kitą maršrutą.

Iš viso rekonstrukcija vyks kelių kilometrų ruože – darbai prasidės iškart už Kleboniškio tilto ties „Megos“ prekybos centru ir tęsis iki Sargėnų sankryžos.

Portalas kauno.diena.lt jau rašė, kad pirmieji rekonstrukcijos ženklai – spūstys – akivaizdūs buvo jau penktadienį.

Penktadienį sustatyti ribojimo ženklai Klaipėdos kryptimi. Sulig ta pačia akimirka magistralėje ir aplinkinėse Kauno gatvėse nusidriekė transporto spūstys.

Visas grandiozinis magistralė rekonstrukcijos projektas suskirstytas į 5 etapus.

Preliminari 5 metų trukmės projekto vertė siekia 100 mln. eurų, iš jų beveik 60 mln. eurų – tiltų ir viadukų statybai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ei

Ei portretas
Tai tik nepamirškit kad Lampėdžių tilto ne viską pernai pakeitėt, taikykit vėl ant rugsėjo pradžios uždaryt. Šiaip tai baisu girdėt apie tokius protinguolių sprendimus, gal buvo galima tyliai statyt šalia tiltą nuo kleboniškio- kaip numatyta projekte, o tik paskui pakoregavus srautus jau per naują- tvarkyt šitą pusę. Bet nieko baisaus, čia Lietuva, tai galima dirbt su subine, svarbu pinigai byra.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
Tą tiltą galima padaryti 6 eilių su papildomais takais per maximum 3 mėn. Tereikia skaičiavimų ir išlieti 20 metrų konstrukcijas , kurias tiesiog skersai sudėti ant esamų konstrukcijų .

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
Vagių kontora .
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių