Quantcast

Naujoje parduotuvėje kauniečiai galės pasinerti į žiedų jūrą

  • Teksto dydis:

Šiandien prekybos miestelyje „Urmas“, atsinaujinusioje Geltonojoje galerijoje, duris atvers išskirtinė gėlių parduotuvė, kurioje lankytojus pasitiks tūkstančių žiedų jūra. Maždaug 400 kv. m plote pirkėjai ras daugybę rūšių skintų ir vazoninių gėlių. Parduotuvė dirbs taip, kad būtų patogu čia užsukti gėlių ir prieš, ir po darbo, ir savaitgaliais.

„Pasaulio gėlės“ – taip vadinasi naujoji parduotuvė, įsikūrusi pirmoje Geltonosios galerijos salėje, visai netoli pirmojo įvažiavimo kelio iš Pramonės prospekto, kuris yra priešais Dainavos polikliniką. Atidarymo proga pirmam tūkstančiui lankytojų bus nemokamai išdalyta apie tūkstantis gėlių žiedų.

Kviečia gėlėmis grožėtis kasdien

Parduotuvę valdančios bendrovės direktorius Vaidotas Beniušis sako, kad darbas su gėlėmis visada buvo, yra ir bus ypatingas.

„Gėlė asocijuojasi su grožiu, gerumu, meile – visa tai yra ypatinga. Sakyčiau, kad būtent grožis yra vienas svarbiausių gyvenimo ypatumų. Juk svarbu mylėti, džiaugtis, dovanoti, sveikinti. Gali pasirodyti, kad gėlė nėra pirmo būtinumo prekė, bet vis dėlto ji yra labai svarbi“, – sako V.Beniušis.

Jis akcentuoja, kad gėlės žiedas visada puikiai tinka ne tik namų viduje, bet ir papuošti kiemą.

„Gėlė visada praskaidrins nuotaiką, padės nusiraminti. Stengsimės nustatyti tikras ir teisingas gėlių kainas, kad žmonės galėtų sau leisti kuo dažniau jomis mėgautis – net ir be ypatingos progos“, – planais dalijosi vadovas.

Akcentuoja kokybę

Pasirinkti „Pasaulio gėlėse“ tikrai bus iš ko: vien tik skintų rožių čia bus galima rasti nuo 30 iki 50 rūšių. 10 rūšių eustomų ir astromerijų, apie 100 rūšių kambarinių gėlių.

„Mūsų klientai žino, kad mes vežame geras, rimtas, kokybiškas gėles. Negaliu pasakyti, kad jos yra pigios, bet kainos ir kokybės santykis labai geras. Kokybę užtikrina geri augintojai, gėles užauginantys dideliais žiedais, storais koteliais. Turėsime ir puokščių, įvairių kompozicijų. Puokštę ar kompoziciją galės susikomplektuoti ir pats klientas, o jam tai padaryti padės mūsų darbuotojai – profesionalūs floristai“, – pasakojo pašnekovas.

Pirkėjams patars profesionalai

Be skintų ir kambarinių gėlių, čia bus prekiaujama ir floristikos reikmenimis, namų dizaino detalėmis, o pavasarį atsiras lauko augalų aikštelė, kurioje bus galima rasti vienmečių, daugiamečių, dekoratyvinių augalų. Bus teikiamos ir apželdinimo, lauko augalų priežiūros paslaugos.

„Pasaulio gėlių“ konsultantai patars, kaip prižiūrėti įsigyjamą augalą: kokiomis sąlygomis auginti, kiek lieti, kam jis atsparus, o kam jautrus ir panašiai. Klientai visada galės paskambinti ir pasiteirauti papildomos informacijos apie įsigytų augalų priežiūrą.

Palankus ir lankstus darbo grafikas

Įmonės vadovas žada pirkėjams itin palankų ir lankstų darbo grafiką. „Dirbsime nuo 7 val. ryto, kad žmonės, jau važiuodami į darbą aplink įsikūrusiose didelėse įmonėse, galėtų užsukti apsipirkti. Tiek darbo dienomis, tiek savaitgaliais būsime atviri iki 19 val., tik sekmadienį – kiek trumpiau. Prireikus prekiausime ir iki 22 val. Nė vienam palei nosį neužversime durų net ir tada, jei baigsis darbo laikas. Tikrai dirbsime per šventines dienas. Žinoma, ir per Valentino dieną“, – sakė naujosios parduotuvės direktorius.

Beje, čia bus vykdoma ne tik mažmeninė, bet ir didmeninė prekyba – didesnius kiekius prekių bus galima įsigyti mažesnėmis kainomis.

Geltonoji galerija atnaujina veiklą

„Pasaulio gėlės“ – toli gražu ne vienintelė parduotuvė, pradedanti dirbti po ilgesnės pertraukos atsinaujinusioje ir veiklą vėl pradedančioje prekybos miestelio „Urmas“ Geltonojoje galerijoje.

Čia jau atsidarė kepyklėlė, gėrimų, užuolaidų, dovanų ir suvenyrų, drabužių, buitinės technikos parduotuvės. Šiuo metu veikia dvi šios galerijos prekybos salės. Nuo kovo 1-osios ši 6000 kv. m ploto prekybos miestelio dalis veiks visu pajėgumu, o bendras viso miestelio prekybos plotas išaugs iki 85 tūkst. kv. m.

„Atsižvelgdami į augančius lankytojų poreikius prekybos miestelyje siūlome vis daugiau kuo įvairesnės produkcijos ir paslaugų. Novatoriška ir lanksčia, klientams ypač patogia koncepcija paremta „Pasaulio gėlių“ parduotuvės idėja – puikus to pavyzdys“, – sako prekybos miestelio „Urmas“ rinkodaros vadovas Jonas Plenta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pirkėja

pirkėja portretas
Labai geros ir gražios ir kokybiškos gėlės. Jau pirkau gal net 5 kartus ir likau labai patenkinta,o be to labai malonios pardavėjos bus visada malonu sugrižti.

Antram komentatoriui

Antram komentatoriui portretas
Klausyk tu komentatoriau,pirmiausia ar suvoki ka rasineji ar galvoji ,kad esi protingiausias,o visi verslininkai tiek smulkieji ,tiek stambieji idiotai? Jie dirba ir dirbs jei apsimokes,o jei atsidaro tai reiskiasi apsimoka.Verslas visada susiduria su rizika bankrutuoti,bet kadangi esi muzikelis is lusnyno tai nelabai ka ir supranti. Savo apgailetina nuomone galejai sau pasilikti,protingiau atrodytum

na

na portretas
parašys gal vėliau, kaip išsilaikė. Rado kur atsidaryti. Kas pirks. Bet pats baisiausias, kaip apmokės už nuoma 9m2 500 eurų, tai toks plotelis. Kiek reikia parduoti, kad surinktum 400 m2 ...kiek eurų neskaitant dideliems labai plotams padaro mažutę nuolaidėlę. Tik mažutę Pažiūrėsim ....kaip puls pirkti.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių