Quantcast

Naugardiškių parke pagerbtos Onos

  • Teksto dydis:

Į tradicinį  renginį Naugardiškių parke, kurį kasmet organizuoja Naugardiškių parko bendruomenės pirmininkė Neringa Šeštokienė, skirtą Onos vardo dienai paminėti, susirinko ne tik Naugardiškių, Aleksoto bendruomenės, bet ir Liepos Karalienėmis tapusios Onos iš Kauno Onų draugijos, ir gražus būrelis Onų bičiulių bei šio senas tradicijas turinčio vardo gerbėjų.

Tarp jų buvo matyti ir Aleksoto seniūnė Liukrecija Navickienė, Dainavos bendruomenės atstovai ir daugelis kitų žinomų kauniečių.

"Labai džiaugiuosi, jog jau trečius metus iš eilės prie šios puikia tradicija tapusios šventės Naugardiškių parko bendruomenė kviečia prisijungti ir Kauno Onų draugiją. Mes su malonumu padedame populiarinti šį vardą, o į mūsų draugiją  po tokių  renginių kasmet prisijungia vis daugiau Onų“, – džiaugėsi Kauno Onų draugijos įkūrėja Ona Balžekienė.


Šiame straipsnyje: Ona BalžekienėOnosOninės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Sargėniškė

Sargėniškė portretas
Puiki šventė ,buvo smagu pasiklausyti liaudiškos muzikos ir pašokti. Dėkoju už pakvietimą .Gaila , kad Kauno valdantieji nesugeba miestui surengti panašios šventės

Algimanta

Algimanta portretas
Smagu,kad Aleksoto bendruomene tikrai aktyvi, matoma, daro daug geru darbu,pritraukia i veiklq daug žmoniu.Yra daug Kaune bendruomeniu centru aktyviu,todel Kaunas yra aktvyvus nes susikure bendruomeniu centrai isjudina miestiecius veikla.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Na saunu buvo ir labai smagus renginys jega :) o Kas nuostabiausia buvo vieninntele jauniausioji Onute :)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių