Quantcast

Mados tinklas „H&M“ atkeliauja į Kauną

  • Teksto dydis:

Tarptautinis mados tinklas „H&M“ praneša apie naujos parduotuvės atidarymą Kaune.

Pirmoji „H&M“ parduotuvė Kaune, prekybos ir paslaugų centre „Molas“, duris atvers lapkričio 12 d. 

Beveik 1450 kv. m. ploto „H&M“ parduotuvė pirkėjams pasiūlys platų naujausių mados tendencijų ir nesenstančios klasikos pasirinkimą moterims, vyrams, vaikams bei paaugliams, taip pat gaminius nėščiosioms, sportui, didesnių dydžių gaminius moterims „H&M+“ bei grožio priemonių liniją „H&M Beauty“. 

Naujoji parduotuvė taip pat vykdys tarptautinę „H&M“ drabužių surinkimo akciją. Šia iniciatyva „H&M“ siekia padėti išsaugoti natūralius resursus ir prisidėti darant mažesnį poveikį aplinkai. Į bet kurią „H&M“ parduotuvę klientai kviečiami atnešti bet kokio prekės ženklo senus, nebedėvimus drabužius ar namų tekstilę. Surinkta tekstilė vėliau pakartotinai panaudojama arba perdirbama. Už kiekvieną paaukotą drabužių ar namų tekstilės maišelį suteikiama 10 proc. nuolaida kitai prekei, o už kiekvieną surinktą senų drabužių kilogramą 0,02 Eur taip pat atitenka Lietuvos raudonojo kryžiaus draugijai.

Pirmoji „H&M“ parduotuvė Lietuvoje duris atvėrė 2013 m. rugpjūtį. Po atidarymo „Mole“ bendrovė turės aštuonias parduotuves Lietuvoje.


Šiame straipsnyje: parduotuvėsprekybamada

NAUJAUSI KOMENTARAI

s

s portretas
Faina kad bus Kaune parduotuvė
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių