Quantcast

Lietuvos sporto universitetas perėmė „Sporto" viešbutį

  • Teksto dydis:

Lietuvos sporto universitetas (LSU) sulaukė džiugios naujienos iš šalies Vyriausybės. Nutarta LSU perduoti patikėjimo teise „Sporto" viešbutį, esantį Kaune, Aušros g. 42A.

„Labai džiaugiamės gavę teisę naudoti „Sporto" viešbutį universiteto reikmėms. Tikimės, kad šis dvylikos aukštų pastatas po remonto taps tikraisiais Studentų namais – juose gyvens ir LSU studentai, ir pagal mainų programas į atvyksiantys užsienio studentai, jungtinių studijų doktorantai, ir dėstytojai bei mokslo darbuotojai", – teigė Sporto ir infrastruktūros prorektorius prof. dr. Aleksas Stanislovaitis.

Jo teigimu, iki šiol LSU besimokantys studentai iš Lietuvos ir užsienio buvo apgyvendinami vieninteliame universiteto bendrabutyje Perkūno al. 3.

„Deja, tik 263 vietas turinčiame bendrabutyje negalėjome priimti visų norinčiųjų. LSU mokosi nemažai didelio meistriškumo sportininkų, tad jiems būtina sudaryti tinkamas sąlygas studijuoti, sportuoti ir gyventi greta universiteto", – kalbėjo A. Stanislovaitis.

1990 m. pastatytas „Sporto" viešbutis lig šiol priklausė Lietuvos olimpiniam sporto centrui. Bendras viešbučio plotas – 4910,9 kv. m,



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lietuvis

Lietuvis portretas
Lanzberg Dyktator Pydarastui KAPUT !!!ZELENSKIUI ŽMOGŽUDŽIUI DYKTATOR KAPUT!!!!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių