Quantcast

Kursantai įveikė dar vieną sunkų išbandymą

  • Teksto dydis:

Šiandien Lietuvos policijos mokyklos (LPM) kursantai džiūgavo, jog pavyko įveikti dar vieną sunkų išbandymą – trijų savaičių trukmės Bazinius kario savanorio įgūdžių kursus, kurie vyko Didžiojo Lietuvos etmono Jonušo Radvilos mokomajame pulke. Kursantai šiuos kursus dar vadina karine stovykla.

Daugiau nei 100 būsimųjų pareigūnų kariniame dalinyje gyveno ir mokėsi 18 dienų. Per šį laikotarpį buvo visko, bet ne visiems pavyko sėkmingai užbaigti kursų dėl traumų ar kitų priežasčių. Trijų savaičių trukmės išbandymą įveikė 69 LPM kursantai.

Kursantai pripažino, kad per šias savaites spėjo pasiilgti savo uniformos, dėstytojų, todėl laukia, kada galės grįžti į mokyklą.

Apie sėkmingą kursų baigimą jiems primins pažymėjimai, kuriuos penktadienį jiems įteikė mokomosios kuopos instruktoriai, tiesiogiai vykdę kursantų rengimą.

Kursantus pasveikino Didžiojo Lietuvos Etmono Jonušo Radvilos mokomojo pulko vadas plk. ltn. Aleksiejus Gaiževskis.

„Tvirtai tikiu, jog būdami Lietuvos policijos pareigūnais jūs sugebėsite tinkamai panaudoti įgytus įgūdžius ir žinias“, – sakė A. Gaiževskis.

Už pasiektus gerus mokymosi rezultatus, pavyzdingą tarnybą, parodytą iniciatyvą ir motyvaciją kursantams Jolitai Vasiliauskaitei, Giedriui Radzevičiui, Vytautui Žukauskui, Dovilei Simaitytei, Laurynui Jarusevičiui, Robertui Zuokui, Povilui Kuodžiui, Karoliui Teneniui ir Ingridai Kazlauskaitei Mokomojo pulko vadas įteikė padėkos raštus.

Ypatingo apdovanojimo sulaukė geriausiai kursą baigęs kursantas Tomas Vaitiekūnas. Jam buvo įteikta pulko vado moneta.


Šiame straipsnyje: Lietuvos policijos mokykla

NAUJAUSI KOMENTARAI

Pensininke

Pensininke portretas
Labai jau aukštos,gražiai nuaugusios.

//////...............

//////............... portretas
tam XLX ,o daug kam jie padejo ??? laime jei pataikysi ne ant tu bandiugu gyneju , o jei ne .....tuomet verksi kad policajus pasikvietei ,kad jie apgintu..

XLX

XLX portretas
Tai gal bėdai atsitikus neskambink 112, nes ten, anot paties, vin bandiūgų gynėjai
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių