Quantcast

A. Kupčinsko vietą užėmė J. Guzavičius

Kauno miesto taryboje padarytos politinės rokiruotės. Tėvynės Sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcijos narį Andrių Kupčinską pakeitė bendrovės „Kauno liftai“ vadovas Jonas Guzavičius.

Kovo 20-osios Kauno tarybos posėdis prasidėjo naujojo nario priesaika. Lietuvos Respublikos Seimo mandatą gavęs TS-LKD narys A.Kupčinskas paliko laisvą vietą Kauno taryboje. Į jo vietą atsisėdo pirmas po brūkšnio likęs Kauno krašto pramonininkų ir darbdavių asociacijos prezidentas, bendrovės „Kauno liftai“ vadovas J.Guzavičius. Jis dirbs Ekonomikos ir finansų komitete.

„Kauno diena“ primena, jog A.Kupčinskui kelias į Seimą atsivėrė po to, kai savo mandato atsisakė Tadas Langaitis. Buvęs Kauno meras Seime prisiekė kovo 10-ąją, o Kauno tarybos nario mandato atsisakė vasario pabaigoje.

„Kai 2016 metais vyko Seimo rinkimai, Kauno meras Visvaldas Matijoštaitis sakė, kad jei į Seimą pateks Kęstutis Pūkas ar Andrius Kupčinskas, tai jis surengs išleistuvių balių. Tai aš vis dar laukiu“, – paskutiniame tarybos posėdyje šmaikštavo į Seimą viduryje kadencijos papuolęs A.Kupčinskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Pasisekė. Labai retas atvėjis, bet kartais pasiseka kai prieš tave sąraše ką nors į Seimą išrenka.

rinkėjas.....

rinkėjas..... portretas
....iš kur šitas klounas, nei aš jį rinkau, nei ką, vienas vaiduoklis išsibastė į seimą, kitas, jo vieton. Ot gerai gyvenam Lietuvoje, žmogus lygus nuliui. Sugalvojo paskyrė, sugalvojo pasitraukė, ir dar priesaikas priiminėja.Dieve, Dieve, kur Męs nusiritom, ko Męs verti, jei jau valdžia su Mumis nesiskaito, daro ką nori, kėdes stumdo pagal save.

H2

H2 portretas
Be reikalo varot ant šito žmogaus nepraustaburniai.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių