Quantcast

A. Kupčinskas valdžios vairo paleisti neskuba

„Neprarandame kovinės dvasios. Antrasis rinkimų turas sudėlios visus taškus“, – šiandien savivaldybėje surengtoje spaudos konferencijoje pareiškė kadenciją baigiantis meras Andrius Kupčinskas.

„Neprarandame kovinės dvasios. Antrasis rinkimų turas sudėlios visus taškus“, – šiandien savivaldybėje surengtoje spaudos konferencijoje pareiškė kadenciją baigiantis meras Andrius Kupčinskas.

Jis nedviprasmiškai leido suprasti, kad 13 vietų Kauno miesto taryboje gavusi Tėvynės sąjunga–Lietuvos krikščionys demokratai tikrai neskuba užleisti vietos prie valdžios vairo.

„Patikimos komandos patirtis čia bene didžiausia. Kas stos prie miesto vairo po antrojo turo, be mūsų patirties bus sudėtinga“, – tikino A.Kupčinskas, ne kartą pakartojęs, kad jo partijos patirtis dirbant Kaune yra unikali.

„Iki antrojo rinkimų turo dar pakankamai daug laiko. Neplanuojame iš karto nerti į opoziciją. Tikimės rasti kompromisą“, – dėstė A.Kupčinskas.

Su kuo bandys ieškoti to kompromiso, Kauno konservatorių lyderis kol kas nenorėjo atskleisti. „Jūs iš vienos nakties rezultatų norite išvirti košę arba sriubą“, – bandė juokauti A. Kupčinskas.

Jis taip pat pasidžiaugė didžiausiu per 8 metus kauniečių pasitikėjimu. Šiuose rinkimuose konservatoriai gavo 13 tarybos narių mandatų. 2011 m. taryboje jie gavo viena vieta mažiau.

Po sekmadienį vykusių vietos valdžios rinkimų Kaune tvirtas pozicijas užėmė visuomeninis rinkimų komitetas „Vieningas Kaunas“: verslininkas Visvaldas Matijošaitis yra lyderis mero rinkimuose, o komiteto nariai pelnė daugiausiai mandatų.

Už V.Matijošaitį mero rinkimuose balsavo 36,85 proc. rinkėjų. Antrasis liko dvi kadencijas miestui vadovavęs Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų (TS–LKD) atsovas Andrius Kupčinskas, sulaukęs 24,58 proc. rinkėjų paramos.

Daugiau apie rinkimų rezultatus Kauno mieste galite sužinoti čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Del ko

Del ko portretas
Kupcinskas taip draskosi? Dirbo blogai 8 metus ir dar nori 4 dadeti/ Ir siandien Vilijampoles gyventojai Kauno dienoje raso,kad kiek buvo prasyta dviraciu taka nuo namo atitolonti,tiek vis zadeta,bet pazadai neisteseti. Tai gal vel isrinkit ir vel 4 metus zades. Pasilgo zmones Kaune seimininko,reikia permainu. Buna rinkimine kova,bet cia jau liejasi konservatoriu pagieza,nes visur,kur tik jiems nesiseka kalti populistai ir oligarchai. Tai gal Alytuje isrinko toki/ O kas Kauno busimas meras turtingas,tai savo sugebejimu deka,isrinktas toki padarys ir Kauna. Ir tikriausiai uz aplankyta baznycia pinigu neims. Idomu,kiek Kauno meras gaudavo uz sventines misias ir dalyvavima tautos sventese? Balsuosiu uz p.Matijosaiti.

klausimas

klausimas portretas
Ir postas neamžinas, ir ne karalystę dalinasi ,bet taip pririša,tiek sujudimo,,kažin kodėl?

Marius3

Marius3 portretas
Rinkimų agitacijoje ir šiaip nereikėtų tiek pykčio, neapykantos ir kariškų terminų, daugiau geranoriškumo ir linksmumo, būtų įdomiau...
VISI KOMENTARAI 86

Galerijos

Daugiau straipsnių