Quantcast

Kelininkai Savanorių prospekte nelėtina tempo: pranešė, kada ribos eismą

  • Teksto dydis:

Savanorių prospekte jau kuris laikas zuja nemenkos darbininkų pajėgos, o vairuotojai ir viešojo transporto naudotojai nevengia pasipiktinti eismo trikdžiais. Kad šių nemalonumų būtų galima išvengti, informuojame apie eismo ribojimus naktį iš penktadienio į šeštadienį.

Šio penktadienio naktį, nuo 20 val. bus vykdomi Savanorių pr. ir Utenos g. sankryžos asfaltavimo darbai. Jų metu sankryža bus uždaryta, leidžiamas tik viešojo transporto eismas. Darbus planuojama baigti iki 6 val. ryto.

Vairuotojų prašoma supratingumo ir esant galimybei rinktis alternatyvų maršrutą.

Portalas primena, kad šiuo metu vykdoma Savanorių prospekto kelio rekonstrukcija. Rekonstravus šviesoforines sankryžas Aukštaičių ir Žemaičių gatvėse, šią vasarą planuojama sutvarkyti likusias neatnaujintas Savanorių pr. šviesoforines sankryžas ties Kovo 11-osios gatve, ties vadinamąja Muravos sankirta bei Savanorių pr. ir Taikos bei Mituvos gatvių sankryžas.

Po pokyčių sankryžos taps labiau matomos, saugesnės ir pralaidesnės.

„Šviesoforuose bus įdiegti modernūs valdikliai, kurie reaguos į automobilių srautus ir padės užtikrinti, kad eismas vyktų dar sklandžiau“, – portalui kauno.diena.lt teigė Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras.

Remonto metu didelis dėmesys bus skiriamas šaligatviams. Jie bus sutvarkyti taip, kad būtų patogūs naudotis dviratininkams, tėvams su vaikų vežimėliais ir visiems kitiems pėstiesiems.

Tvarkant šaligatvio zoną bus sėjama nauja veja, įrengiamas modernus LED apšvietimas, pakeičiamos susidėvėjusios troleibusų kontaktinio tinklo atramos.

Daugiau informacijos apie eismo pakeitimus Kaune rasite šiame straipsnyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Visas įdomumas tame, kad per porą sav. tas Savanorių prospektas antrąsyk asfaltuojamas, ankstesnis asfalto sluoksnis buvo tiesiog nuskustas - NET prie sovietų už tai būtų byla, o prie persidažiusio milicininko... :/

vladimir moskvičiov

vladimir moskvičiov portretas
GYVENU KAUNE - SAVANORIU PROSPEKTO 222 A NAMIE IR KAIP TIK PIRKOME BUTA- O AŠ BE 2 KOJU IR NUVYKES Į SENIUNIJA JIE ,,APSIDŽIAUGE'' MANIMI-JUK JIEMS NEDUOSIU RAMYBES-KANDIDATAVES JAU Į KAUNO SAVIVALDA 3 KARTUS IR ŽINAU KAS DAROSI MANO DAINAVOS RAJONE- O JIE VIS SAVO DARBO VIETOJE IR ŽADA- ŽADA-ŽADA-KĄ KAUNIEČIAI JUS RENKATE? TOKIE IR ,,VALDŽIOJE'' IKI ŠIOS DIENOS ,,SEDI'' BET NEDIRBA MUMS-GYVENTOJAMS.................O KIEMAS NERA TVARKINGAS-DAUG PENSININKU, NEIGALIU , O KOKIOMIS SALYGOMIS GYVENAME-KĄ MES NEVERTI -PAGARBOS? JUK ES GYVENOME.

...

... portretas
Edmunduk, tai tu iškart devynioms po vaiką užtaisei? - ach, per alimentus pražūsi.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių