Quantcast

Kauno senjorams – sveikatingumo užsiėmimai

  • Teksto dydis:

Asociacija „Savas miestas“ rugsėjo – gruodžio mėnesiais įgyvendina programą „Aktyvus senjoras“, skirtą skatinti senjorų fizinį aktyvumą.

Šiuo metu bene visas pasaulis susirūpinęs sunkiai valdomu širdies ir kraujagyslių ligų plitimu. Minint Pasaulinę širdies dieną, Kauno miesto senjorai kviečiami į Kauno miesto savivaldybės didžiąją salę, esančią Laisvės al. 96, susipažinti su širdies ir kraujagyslių ligų prevencija ir sveikatinamosiomis veiklomis.

Rugsėjo 29 d. renginio programa:

11. 00 – 11.05 val.  – sveikinimo žodis – Rasa Šnapštienė, Kauno miesto savivaldybės tarybos narė; Giedrė Bernotaitė, asociacijos „Savas miestas“ prezidentė.

11.05 – 11.20 val.  – prof. Rimantas Benetis, Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Kauno klinikų Širdies, krūtinės ir kraujagyslių chirurgijos klinikos vadovas

11.20 – 12.10 val. – Tomas Vaičiūnas, Lietuvos sveikatos mokslų universitetas – „Širdies kraujagyslių ligos ir jų prevencija per sveikatinamąsias veiklas“.

Kauno miesto senjorai rugsėjo – spalio mėnesiais turės galimybę išbandyti šiaurietiškojo ėjimo, spalio – gruodžio mėnesiais – sveikatinimo mankštų (jogos) užsiėmimus. Visos veiklos yra nemokamos.

Daugiau informacijos – www.savasmiestas.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pensininkas

Pensininkas portretas
Ne jūsų sveikata rūpinai pirdžiai,jie matomai prakiša savo žmogų,kuris turės iš to naudą.Senjoram reikia ne išmaldos,jiem reikia pensijos garbingos,kad iš gaunamų pinigų galėtų patys pasirinkti ko jiem reikia.Patys ”geručiai” ir sportuokite,o senjoras jeigu apsitvarkys savo buitį,pasigamins valgyti,bus ir sportas.Kiemus tegul eina apsitvarkyti ,ir sporto sąlių nereikės.Prieš rinkimus nori nupirkti,neišeis,mažiausias pensijas ,133,€ kurios yra padvigubinkite pradžioje ,tada žiūrėsime už ką balsuoti,už ką ne.

labai malonu

labai malonu portretas
rupinasi musu sveikata dekojam
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių