Quantcast

Kauno oro uoste lupikauja taksistai

50 eurų – tiek už pavežimą iš Karmėlavos į Kauną užsiprašė oro uoste stovintys taksistai.

Apie tokią taksi paslaugų kainą nuo Kauno oro uosto į miestą socialinio tinklo "Facebook" paskyroje parašė aktorius Arūnas Sakalauskas.

"Kauno oro uostas. Taksi į Kauną – 50 eurų", – prie įkeltos nuotraukos parašė garsus aktorius.

Pasak "Lietuvos oro uostų" Komunikacijos ir rinkodaros skyriaus vadovės Indrės Baltrušaitienės, Kauno oro uoste nėra įrengtos tokios taksi eilės kaip Vilniuje. Tad laikinosios sostinės taksistai elgiasi, kaip patys mano esant tinkama. Tačiau 50 eurų suma už kelionę į Kauną nustebino ir ją.

"Mūsų vertinimu, išties yra per didelė ir akivaizdžiai rodo norą pasipelnyti", – sakė I.Baltrušaitienė. Pasak atstovės, dėl naudojimosi taksi paslaugomis kol kas nusiskundimų iš keleivių negauta.

"Kauno diena" rašė, kad nuo praėjusių metų liepos buvo laikinai suteikta teisė visiems registruotiems taksistams naudotis taksi juosta, esančia ties Kauno oro uostu. Iki tol buvo sudaryta sutartis su viena taksi įmone, kuri pasirūpindavo iš lėktuvų išlipusiais keleiviais. Tuomet savo pozicijų nenorėję užleisti senieji taksistai naujuosius bandė atbaidyti net grasinimais.

Tada šią nemalonią situaciją Lietuvos oro uostų atstovai vertino neigiamai ir žadėjo, kad tvarka greitu metu keisis. Šiandien, pasak atstovų, esminiu prioritetu išlieka rūpinimasis skrydžiais, jų saugumu ir keleivių patirtimis.

"Oro uostas savo automobilių neturi ir neteikia antžeminio transportavimo paslaugų, tačiau pasirūpino, kad keleiviai galėtų rinktis iš daugelio keliavimo žeme galimybių – miesto autobusų, tarpmiestinių autobusų, traukinio maršrutų, trumpalaikės automobilio nuomos "City Bee", pavėžėjimo paslaugos "Uber", įrengtos papildomos automobilių aikštelės – iš viso šiuo metu jose yra per 2 tūkst. vietų", – tikino I.Baltrušaitienė.


Šiame straipsnyje: Kauno oro uostastaksistai

NAUJAUSI KOMENTARAI

paprastas žmogus

paprastas žmogus portretas
(portugalu) užsakytas straipsnis : centras KAUNAS visa kita ...pl ru ir kaimiokai - deklaruojantys vilniečiai

Rimantas

Rimantas portretas
Lietuviai.

Arvys

Arvys portretas
Kauno oro uostas tvarkosi puikiai su isaugusiais srautais,bet visa vaizda gadina tie taksistai sustoje su savi senais kledarais,beveik be skiriamu zenklu,skirtingu soalvu automobiliais.Kazkoks balaganas...o dar i ju snukwlius pasiziurejus tai is visi nesinori naudotis ju paslaugom. Oro uoste turetu buti viena kompanija laimejusi konkursa,vienodais automobiliais ar bent apipavidalinimu
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių