Quantcast

V. Matijošaitis pristatė savo damą

Visvaldas Matijošaitis, Kaune sveikindamas renginio „Šokantis senamiestis“ rengėjus ir žiūrovus, oficialiai pristatė savo damą.

Visvaldas Matijošaitis, šiandien Kaune sveikindamas renginio „Šokantis senamiestis“ rengėjus ir žiūrovus, oficialiai pristatė savo damą.

„Atsiprašau, kad ne su smokingu, o mano dama ne su suknia“, – Kauno meras mostelėjo ranka į prie staliuko sėdinčią moterį su motociklininko apranga. – Mes ką tik nulipome nuo motociklų, nes šiandien Kaune du dideli renginiai". 

Per šių dviejų renginių – „Šokančio senamiesčio“ ir „Bike Show Millennium“ – atidarymo ceremoniją, vykusią vidurdienį prie Kauno pilies, V. Matijošaitį lydėjo ta pati moteris. Kalbama, kad juodaplaukė – „Vičiūnų“ įmonių grupės Produktų vystymo skyriaus vadovė Loreta Stonkienė.

Pora viešai pastebėta jau ne pirmą kartą. Jiedu dalyvavo „Vikondos" 25-mečio šventėje, o pirmą kartą kartu pastebėti per šiųmetę Jūros šventę Klaipėdoje.

Šiandien baikerių kolonoje meras su savo drauge važiavo atskirais „Harley-Davidson“ motociklais.

Nuo V. Matijošaičio žmonos Irenos mirties jau praėjo daugiau nei dveji metai. 2013 m. kovą ji savo namuose nukrito nuo laiptų ir patyrė sunkią galvos traumą. Prokurorai nusprendė, kad I. Matijošaitienės mirtis buvo nelaimingas atsitikimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

beje

beje portretas
Cicino daina "neliesk mano damos, neliesk..." buvo skirta labai gražias garbanas turėjusiai vienai Kauno teisėjai, padėjusiai jam karjeros pradžioje stotis ant kojų. Moteris buvo išsiskyrusi, svajojo ir tikėjo, kad ji tikrai jam patinka ne dėl kokios galimos naudos. Deja...Daina liko, garbanota dama susirado kitą. Ir...per Naujuosius žuvo, jo (buv. milicininko) nustumta nuo laiptų.

Darius

Darius portretas
Kas buvo tas buvo,kas nesugebėjo padaryti per penkiolika metu,ponas Matijošaitis padarė dabar,šaunuolis,nerealu,beveik nebeliko duobėtų kelių,padarė penkiems metams į priėki,žemai lenkiuosi ir nuo savęs nuoširdžiai jam dėkoju,linkiu sėkmės.Tikiuosi Kaunas atsigaus ir bus tvarkingesnis ir galėsim didžiuotis savo gražiu miestu.

straipsnio vinis

straipsnio vinis portretas
Prokurorai NUSPRENDĖ, kad I. Matijošaitienės mirtis buvo nelaimingas atsitikimas.
VISI KOMENTARAI 33

Galerijos

Daugiau straipsnių