Quantcast

Kauno gatvėse patruliuos daugiau pareigūnų

  • Teksto dydis:

Nuo vakar, gegužės 22 dienos, Kauno miesto Dainavos policijos komisariatas pradėjo darbą pagal naują veiklos modelį. Vietoj buvusių Viešosios ir Kriminalinės policijos skyrių atsiranda Veiklos skyrius.

Kauno policijos pareigūnai, vieni pirmųjų išbandę naują veiklos modelį, netruko pastebėti visuomenei tiekiamą naudą.

„Pastebėta, jog ne tik sutrumpėjo pareigūnų reagavimo į įvykius laikas, bet ir procesiniai sprendimai priimami kur kas greičiau. Akivaizdžius pokyčius pastebės ir Dainavos gyventojai – pareigūnų, patruliuojančių gatvėse, bus tikrai daugiau“, – teigia Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Darius Žukauskas.

Šiuo metu Dainavos policijos komisariate įsteigtos 66 pareigybės, aptarnaujančios Dainavos teritoriją. Pareigūnai, atsižvelgdami į joje gyvenančių žmonių bei pareigūnų skaičių, suskirstė šią miesto dalį į penkias apylinkes, kuriose darbuosis po aštuonis policininkus. Taip pat įsteigtos ikiteisminio tyrimo ir administracinės praktikos grupės, kurios padės užtikrinti pareigūnų darbo efektyvumą.

„Jau seniai buvome pasiruošę pokyčiams, tad džiaugiamės galėdami pradėti darbą pagal naują veiklos modelį. Mūsų tikslas išlieka tas pats – ne tik užkardyti daromus teisės pažeidimus, bet ir ištirti kuo daugiau nusikalstamų veikų, suteikti žmonėms profesionalią paslaugą“, – sako Dainavos policijos komisariato viršininkas Saulius Karosevičius.


Šiame straipsnyje: Kauno policijakaunas

NAUJAUSI KOMENTARAI

KEMBRIKAS

KEMBRIKAS portretas
Kazkaip tu policaju nesimato .Matyk visi nakty miega. Teko neviena nakti grysti namo ,Apat pijoku policijos nepastebeta.

Zita

Zita portretas
Tai nieko gero neduos. Nesąmonė suvaryti išeina krūvą visas tarnybas ir paversti patruliais. Nuo seno žinoma, kad turi būti specializacija ir tiktai tai duoda gera efektą atskleidžiant nusikaltimus

Kaunietis

Kaunietis portretas
Manau ne policijos gausa reikia rūpintis o žmonių užimtumu.Neišspręs problemos policija,kiek jos bebūtų ,kol žmonės bus bedarbiai ir neturės pragyvenimo šaltinio.Keistai sprendžiamos problemos Lietuvoje.Reiktu stažuotis užsienyje ir tokiame užsienyje, kuriame kiekvienas žmogus turi teisę į padorų,ne žeminantį gyvenimą.Tada nereikės tiek policijos.Kalėjimai perpildyti ,tačiau padėtis nepagerėjo.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių