Quantcast

Snieguotą rytą pasipylė avarijos

Snieguotą trečiadienio rytą Kauno vairuotojams kilo nemažai nemalonumų ir nepatogumų. 

Policija nuolat kartoja, kad būtinas atidumas ir būtina pasirinkti saugų greitį, tačiau pasikeitus sąlygoms jas ne visi tinkamai įvertino.

Nuo ankstaus ryto pasipylė skaitytojų informacija, kad įvairiose miesto ir rajono vietose dėl eismo įvykių nusidriekė spūstys.

Viena avarijų įvyko Savanorų prospekte. Prie restorano "McDonald's", pirminiais duomenimis, susidūrė trys automobiliai. Po smūgio vienas automobilis užlėkė ant šaligatvio.

Apie nusidriekusias automobilių spūstis Marvelėje, važiuojant miesto centro link, vairuotojai pranešė apie 9 val. ryto. Kokios tikslios šios nusidriekusios automobilių virtinės priežastys, kol kas neaišku, tačiau esant galimybei siųloma vengti šio maršruto.

Panašiu laiku net keturių automobilių avarija paralyžiavo eismą netoli Prienų. Vairuotojai praneša, kad po susidūrimo viena mašina atsidūrė griovyje, o kitos visiškai užtvėrė gatvę.

Prieš pat 10 val. pranešta apie dar vieną eismo nelaimę Jonavos g.

"Iš Jonavos gatvės sukant į magistralę link Vilniaus vilkikas neužvažiavo į kalną, užblokavo juostą", – socialiniame tinkle vairuotojus perspėjo Donatas.

Netrūko ir kitų pasipiktinusių vairuotojų, kurie pasidalijo nemaloniais potyriais kelyje.

"Yra bent viena nuvalyta gatvė Kaune? Karaliaus Mindaugo prospektas tragedija.. Savanorių kalnas gal vieną kartą ir buvo prabrauktas... Kelininkus ir vėl žiema užklupo netikėta...", – rašė Lukas.

Antradienio vakarą meteorologai daugelyje Lietuvos rajonų prognozavo sniegą, pūgą. Jų prognozės išsipildė.

Pirmiausia pūga ėmė siausti vakariniuose šalies rajonuose, o Kaune iki pat vidurnakčio nesnigo. Snaigės ėmė kristi gerokai po vidurnakčio. 

Pūtė žvarbokas vėjas, pustė. Kauno gatvės netruko pasidengti sniegu. Eismo sąlygos pasidarė ne pačios maloniausios.

Naktį  teko stebėti, kaip sukdamas iš kiemo į P.Lukšio gatvę nuslydo lengvasis automobilis.  Stipriai sumėtė ir iš V.Landsbergio-Žemkalnio gatvės į P.Lukšio gatvę sukantį automobilį. Tikriausiai vairuotojai nebuvo įvertinę staigiai pasikeitusių eismo sąlygų.

Kauniečiai, anksti ryte keliaujantys į darbą, turėtų būti atidūs, nes šaligatviai ir kiemai gali būti slidūs.

Šiemet žiema labai vėluoja. Pirmasis sniegas Kaune buvo pasirodęs lapkričio 28-osios vėlų vakarą, tačiau jis buvo negausus ir greitai ištirpo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
kad ju visu masinas apsnigtu ir jie isvis neisvaziuotu ir taip tu masinu per daug galetu dvigubai mokescius padidinti

vanga

vanga portretas
Tiesiog neįtikėtinas niekad nebuvęs dalykas Lietuvoje,o ypač Kaune, P A S N I G O.

Vairuotojas

Vairuotojas  portretas
Kaltas , kad nepasirinko saugaus greicio !
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių