Quantcast

Kauno eglutės įžiebimo šventėje – sustiprintas saugumas

  • Teksto dydis:

Šį šeštadienį nuo 19.30 val. Kauno Rotušės aikštėje vyks Kalėdų eglutės įžiebimo šventė, kurioje laukiama tūkstančių kauniečių. Į renginį patariama atvykti naudojantis viešuoju transportu ir šiek tiek anksčiau.

Įvažiavimas į Rotušės aikštę rytoj bus draudžiamas nuo 10 val. Į aikštę bus galima patekti pėsčiomis Jakšto, Muziejaus, Daugirdo, Aleksoto, Muitinės gatvėmis, todėl siūloma nesinaudoti tik pagrindiniu įėjimu iš Vilniaus gatvės ir taip išvengti spūsčių.

Patikros postuose renginio organizatoriai tikrins visus asmenis, įeinančius į renginį. Policija primena, kad į šventę draudžiama įsinešti ginklų, pavojingų medžiagų, pirotechnikos priemonių, alkoholinių gėrimų, didelių krepšių, metalinių ar medinių strypų, stiklinės taros ir kitų daiktų, kurie gali kelti pavojų žiūrovų saugumui.

„Mieli tėveliai, labai dažnai šventės metu mažamečiai pasimeta nuo savo tėvų, tad saugokite juos, nepalikite be priežiūros, šventės metu laikykite už rankos, į kišenę įdėkite raštelį su savo telefono numeriu bei priminkite savo vaikučiams, kad pasimetę nepradėtų panikuoti, o drąsiai prieitų prie policijos pareigūnų, kurie padės surasti jų mamą ar tėtį. Renginio metu žiūrovai privalo vykdyti visus teisėtus renginio organizatorių, apsaugos darbuotojų, policijos pareigūnų reikalavimus bei nurodymus“, – teigė Kauno policijos atstovai, visiems palinkėję gražios šventės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tam Otto

tam Otto portretas
kodėl musulmonai negali prisitaikyti prie tos šalies, kurioje įsikūrė, papročių? Siūlau tau tokius kubus pasistatyti savo kieme po langais.

Galit būt ramūs

Galit būt ramūs portretas
Neisiu, galit švęst be manęs. Pažiūrėsiu ką kauno išskirtinė ponia sukūrė kitąsyk.

otto

otto portretas
Uždegdami eglę kauniečiai įžeis musulmonus. Koks netolerantiškas miestas! Negali pasimokyti iš Briuselio? Jis kadais vietoje eglės išstatė spalvotus kubus.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių