Quantcast

„Kauno diena“ – kartu su dziudo

  • Teksto dydis:

"Jau įsitikinome, kad bendradarbiauti su "Kauno diena" – visokeriopai naudinga, todėl nedvejodami nusprendėme dar labiau sutvirtinti abipusius ryšius", – pabrėžė Lietuvos dziudo federacijos (LDF) prezidentas Vigmantas Sinkevičius.

LDF vadovas ir dienraštį "Kauno diena" leidžiančios bendrovės "Diena Media News" direktorius Tadas Širvinskas pasirašė ilgalaikę bendradarbiavimo sutartį.

"Nesavanaudišką pagrindinio Lietuvos dienraščio "Kauno diena" ir didžiausio portalo iš Kauno kaunodiena.lt požiūrį į mūsų sporto šakos aktualijas patyrėme pernai, organizuodami Europos jaunių dziudo čempionatą, – teigė V.Sinkevičius. – Informacijos sklaida apie šias varžybas padedant "Kauno dienai" buvo itin efektyvi ir įtaigi. Tai patvirtino ir po čempionato ūgtelėjęs mūsų sporto šakos populiarumas – įsikūrė nauji dziudo klubai, padaugėjo norinčiųjų sportuoti, aktyviai ir sveikai leisti laisvalaikį."

"Dziudo – olimpinė sporto šaka su giliomis tradicijomis, visapusiškai lavinanti ne vien kūną, bet ir dvasią. Tokios sporto šakos turi klestėti. Džiaugiamės galėdami prie to prisidėti ir bendradarbiauti su Lietuvos dziudo federacija", – sakė T.Širvinskas.


"Diena Media News" akcininkas ir valdybos narys Mindaugas Mickevičius (kairėje), Vigmantas Sinkevičius (viduryje), "Diena Media News" direktorius Tadas Širvinskas (dešinėje)/ Vilmanto Raupelio nuotr.

Didžiausi šiemet iššūkiai Lietuvos dziudo meistrams – Europos čempionatas balandį Izraelyje ir pasaulio čempionatas rugsėjį Azerbaidžane. Be to, gegužę prasidės atranka į 2020 m. Tokijo vasaros olimpines žaidynes.

Pagrindiniai tarptautiniai dziudo renginiai mūsų šalyje 2018-aisiais – Europos jaunimo taurės varžybų etapas gegužę ir 70-asis Europos dziudo sąjungos (EJU) kongresas.

"Gruodį į Kauną atvyks maždaug 200 svečių, tarp jų – Tarptautinės dziudo federacijos prezidentas Marius Vizeras, EJU ir nacionalinių federacijų vadovai, žinomos dziudo žvaigždės, – papasakojo V.Sinkevičius. – Surengti šį kongresą Lietuvai patikėta po Europos jaunių čempionato – EJU aukštai įvertino mūsų organizacinius sugebėjimus."



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių