Quantcast

„Kauno diena“ – iš kartos į kartą

"Kauno diena" – neatsiejama tikrų kauniečių gyvenimo dalis. Tradicija skaityti dienraštį perduodama iš kartos į kartą. Prie "Kauno dienos" šeimos prisijunkite ir jūs. Dar galite spėti užsiprenumeruoti dienraštį 2017-iesiems už itin patrauklią kainą.

Atitinka poreikius

Bendrovės "Fazer Lietuva" generalinis direktorius Mindaugas Snarskis yra ištikimas "Kauno dienos" skaitytojas. Pasak jo, dienraštis leidžia apžvelgti svarbiausius miesto įvykius, paskatina domėtis ir pasaulio aktualijomis.

"Kiekvienas platesnių pažiūrų žmogus turi domėtis ir tuo, kas vyksta pasaulyje, ir tuo, kas buvo ar bus. Manau, jei nežinai, kas pas tave kieme darosi, nėra ko žiūrėti ir į kitus kontinentus. "Kauno diena" ir asocijuojasi su tuo, kas man, kaip tikram kauniečiui, svarbu žinoti. Paskaitęs apie tai, kas vyksta mano mieste, galiu eiti ir tolyn", – teigė M.Snarskis.

Jį domina įvairios naujienos, tačiau ką skaitys pirmiausia, priklauso ir nuo savaitės dienos. Jei "Kauno dieną" atsiverčia darbo dienos rytmetį, "Fazer Lietuva" vadovo akys pirmiausia krypsta į tai, kas artima verslui, kokie nauji įstatymai ar potvarkiai buvo priimti. Į savaitės pabaigą verslo naujienas pakeičia pramogų paieškos.

"Artėjant savaitgaliui, pradedi galvoti, gal vyks koks koncertas, gal kitas renginys, kurį galėtum aplankyti. Viskas priklauso nuo savaitės dienos ir poreikio. Geras pojūtis ryte atėjus į darbą pasiimti popierinį laikraštį ir peržvelgti naujienas. "Kauno diena" atitinka mano poreikius", – sakė M.Snarskis.

Kaunietį maloniai nustebino ir jubiliejinis dienraščio leidinys "Kauno diena – 70". Pristatęs save kaip tikrą kaunietį, M.Snarskis stebėjosi dar negirdėtos informacijos gausa. "Skaičiau istorinį leidinį ir nuoširdžiai sakau, kad buvau maloniai nustebintas. Sužinojau daug naujų dalykų apie Kauno istoriją. Tikrai su malonumu varčiau ir, beje, ne vieną kartą. Tai vertinga dovana prenumeratoriams", – užsiminė įmonės vadovas.

Geriausia dovana

M.Snarkis pasakojo, kad "Kauno dieną" jų šeimoje skaito jau kelios kartos. 87-erių močiutė yra ištikima dienraščio skaitytoja, tad dabar geriausia dovana jai – "Kauno dienos" prenumerata.

"Kai paklausiau, ko norėtų dovanų šv.Kalėdoms, pirmas atsakymas buvo – man "Kauno dienos" prenumeratą. Močiutė yra šviesus ir smalsus žmogus, todėl jai itin svarbu kiekvieną dieną perskaityti dienraštį", – pasakojo M.Snarskis.

"Šiemet "Kauno dienos" prenumeratą padovanojo anūkas. Kol vyras buvo gyvas, patys prenumeruodavome. "Kauno dieną" skaitome tikrai labai seniai. Ir dabar, kai aš perskaitau, tai vyresnis sūnus atvažiuoja ir visus laikraščius pasiima", – sakė Mindaugo močiutė Birutė Snarskienė.

Laikraštis – į sodą

M.Snarskis pasakojo, kad šiais metais močiutė teiravosi, ar dienraštį gaus gyvendama sode, nes vasaros dienas leidžia ne mieste. "Kauno dienos" platintojai jai pristato laikraštį ir į sodus. Tai moteriai teikia dar didesnį džiaugsmą. "Dabar viskas gerai – pervažiavo babytė į sodą, o kartu ir "Kauno diena", todėl visi patenkinti", – pridūrė Mindaugas.

Pati B.Snarskienė taip pat patikino, kad šiltuoju metų laiku labai mėgsta darbuotis sode, o per pertraukas peržvelgti "Kauno dieną".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas

Kaunas portretas
Anksčiau leidžiamos Kauno dienos su dabartine nėra ką lyginti.Prastas popieriukstis ir tiek

Raimondas M.

Raimondas M. portretas
Sveikiname "Kauno dieną" gražaus jubiliejaus proga.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių