Quantcast

Kauno centre ir senamiestyje buvo sutrikęs troleibusų eismas

  • Teksto dydis:

Ankstų ketvirtadienio rytą į portalą kauno.diena.lt ėmė plūsti skaitytojų pranešimai, kuriuose jie tvirtina, kad Kauno centras ir senamiestis sausakimšas stovinčių troleibusų. Po beveik valandą trukusio chaoso eismas atnaujintas.

Apie 7 val. Kauniečiai pranešė, kad nevažiuojančių troleibusų eilė buvo matoma visoje Kęstučio gatvėje, taip pat Nemuno g. ir šalia esančioje K. Birštono g.

"Vėluoju į darbą jau 40 minučių. Nesupratau, kodėl vienas po kito visi troleibusai sustojo, bet rytas prasidėjo nekaip", – emocijas liejo pirmoji į kauno.diena.lt paskambinusi Eglė.

Tuo tarpu Algis buvo kategoriškesnis: "Mus už vėlavimus darbe griežtai baudžia, tai ką turėsiu pasakyti vadovams? Ar "Kauno autobusai" negali užtikrinti sklandžios kelionės? Taip ir nesupratau, kodėl visi tie troleibusai sustojo, nes mus tiesiog išlaipino".

Pasidomėjome, kas šios situacijos kaltininkas ir kada troleibusai galės tęsti kelionę.

"Šis nesklandumas kilo dėl nutrūkusios troleibuso linijos. Galiu patvirtinti, eismas stojo visoje Kęstučio gatvėje, taip pat ten, kur iš jos toliau eina ši linija – Nemuno g., K. Birštono g. Žinau, kad žmonės jau prieš 7 val. skambino, tai nuo to laiko ir stovi troleibusai.", – portalui komentavo "Kauno autobusų" avarinės tarnybos atstovas.

Portalo žiniomis, avarinė tarnyba troleibusų liniją atnaujino praėjus beveik valandai – apie 8 val.


Šiame straipsnyje: troleibusaieismassutriko eismas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Tam Kaune,kaip pas pijoką gaspadorių-tai kiaulės nešertos,tai vištos nelesintos,tai karvės nemelžtos.

KAUNIETIS

KAUNIETIS portretas
Gal piketuoja ? ;)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių