Quantcast

Kauno centrą sukaustė kamščiai

  • Teksto dydis:

Penktadienį miesto centrą paralyžiavo eismo spūstys.

Viena priežasčių – Laisvės alėja nusidriekusi rudeninė Kauno mugė. 

Į centrą automobiliais plūstelėjo ir prekybininkai, ir mugės lankytojai. Dėl didelio pėsčiųjų srauto alėja sudėtinga ją kirsti transporto priemone.

Didesnės eismo spūstys nei įprastai lydi ir eilinius penktadienius, kai kauniečiai stengiasi kuo anksčiau baigti darbus, studentai skuba iš paskaitų ir traukia namo.

Spūstys formuotis pradėjo jau nuo 13:30 val. Kelionė per miestą, anksčiau trukdavusi daugiausiai 20 min., šiandien išsitęsė iki pusantros valandos.

Spūstis didina ir pasitaikančios avarijos. Karaliaus Mindaugo prospekte apie 16 val. susidūrė krovininis "Kamaz" ir lengvasis "Audi A4" automobiliai.


Šiame straipsnyje: spūstyseismaskamščiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Juokdariui

Juokdariui portretas
kuris nori persėsti į automobilius...dėl taupymo ??? Važiuojant visuomeniniu transportu bet kokiu atstumu - apie 1 eu, o važiuojant savu transportu [ ypač piko val., kaip vakar... ] - 1l kuro virš eu, o sudegini jo [ ir nervų ląstelių ] daugiau...

Žinoma

Žinoma portretas
Pabrangino autobusus, mikriukus, aišku, kad žmonės renkasi automobilius, tas ant to išeina. Autobusuose kėdės nemačiusios valymo nuo pagaminimo dienos. Ant kai kurių net negali atsisėsti. Gal p. Keras tegul pasivažinėja su 23-iu, 34-tu ir kt. autobusais. Tur būt neužteks drąsos atsisėsti. 35-tas aplamai važiuoja kas 50 min. Vienintelė išeitis persėsti į savo automobilius. Su tokiu mąstymu atetyje autobusai galės važinėti pustuščiai.

Viešasis transportas

Viešasis transportas portretas
Kamščiai bus ir toliau, jei nebus reorganizuotas viešasis transportas. Reikia tankinti dažnumą, tarkim 6 autobusas piko metu galėtų važiuoti kas 5 minutės, nes dabar daug žmonių pasirinko automobilius vien todėl, kad netelpama į autobusą.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių