Quantcast

Kaunietis stebisi: degalinė „Circle K“ išrado vasario 30 dieną

Kaunietis nustebo degalinės „Circle K“ išspausdintame kvite pamatęs keistą datą – vasario 30 dieną. Kadangi vasaris tiek dienų neturi, vyras nežinojo, iki kada tiksliai galioja jo įsigyta plovyklos paslauga.

Nematyta data

Su portalo kauno.diena.lt skaitytojais kaunietis Antanas pasidalijo neįprastu pastebėjimu. Jis šių metų sausio 30 dieną Jonavos gatvėje esančioje „Circle K“ degalinėje pirko plovyklos paslaugą, tačiau iš karto automobilio nenusiplovė. Paprastai plovyklos kvitas galiodavo 30 dienų nuo įsigijimo, todėl kaunietis nusprendė automobilį nusiplauti vasarį. Tačiau artėjant vasario pabaigai, vyras plovyklos kvite pamatė keistą datą, iki kada jis gali pasinaudoti šia paslauga.

„Kvite buvo nurodyta, kad jis galioja iki vasario 30 dienos. Nesupratau, kaip tai gali būti, juk šis mėnuo trumpesnis. Nežinojau iki kada galioja, ar iki vasario 28, ar visgi iki kovo 2 dienos. Degalinės administratorė taip pat buvo nustebusi pamačius mano turimą kvitą“, – pasakojo Antanas.

Vyras tikino, kad administratorė jam pasiūlė spausdinti kitą kvitą. Tokiu būdu jis galės automobilį nusiplauti jau kovą. Kaunietis tikino, kad pagalvos, nes galbūt dar vasario paskutinę dieną pasinaudos paslauga.

Kol kas mums žinomas vienetinis atvejis, kuomet sistema dviejų dienų neperkėlė į kovo mėnesį, o „pailgino" vasarį.

Automobilį plaus kovą

Vasario 28 dieną jis atvyko į Jonavos gatvėje esančią „Circle K“ degalinę ir jau ketino nusiplauti automobilį. Tačiau dėl didelio šalčio buvo užšalusi plovimo sistema ir plovykla iš viso neveikė. Administratorė atsiprašė už nesklandumus ir išmušė naują kvitą, kurį kaunietis galės panaudoti iki kovo pabaigos.

„Viskas išsisprendė, automobilį nusiplausiu, kai bus šiek tiek šilčiau“, – patikino vairuotojas Antanas.

Ieško sistemos klaidų

Portalas kauno.diena.lt susisiekė su degalinių tinklo „Circle K Lietuva“ atstovais, kad jie paaiškintų, iki kada galiojo kauniečio įsigytas plovyklos kvitas ir kodėl ant jo buvo parašyta vasario 30-osios data.

„Circle K Lietuva“ degalinių tinklo departamento direktorė Daiva Pivoriūnienė aiškino, kad šio degalinių tinklo informacinė sistema nuo plovyklos kvito įsigijimo 30 dienų laikotarpis, per kurį galima pasinaudoti įsigyta paslauga, pridedamos automatiškai, todėl dar ir pirmomis kovo dienomis kaunietis galėjo pasinaudoti plovykla.

„Kol kas mums žinomas vienetinis atvejis, kuomet sistema dviejų dienų neperkėlė į kovo mėnesį, o „pailgino" vasarį. Priežastis šiuo metu aiškinamės. Kartu norime patikinti klientą, kad jis plovyklos paslauga gali pasinaudoti iki kovo 2 dienos įskaitytinai, o jeigu kiltų problemų dėl kvito nuskaitymo – paskambinti į klientų aptarnavimo centrą telefonu 1877“, – komentavo D.Pivoriūnienė.


Šiame straipsnyje: Circle KdegalinėkvitasPlovyklavasario mėnesisvasario 30skaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Maryte

Maryte portretas
Tikras Cyrkas
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių