Quantcast

Kaunietė stebisi: kodėl Lampėdžio ežere vaikai priversti maudytis su šunimis?

Į portalą kauno.diena.lt kreipėsi jauna skaitytoja, kuriai po apsilankymo prie  Lampėdžio ežero kilo ne vienas klausimas.

„Ar taisyklės nedraudžia vandens telkiniuose, kur maudosi gausybė ne tik suaugusiųjų, bet ir vaikų, maudyti šunis? Nors apie augintinius negaliu pasakyti nieko blogo, tačiau Lampėdžių ežere jokios kontrolės nėra“, – rašė Augustė. Moteris atkreipė dėmesį, kad šioje kauniečių pamėgtoje vietovėje be antsnukių laksto tiek maži, tiek dideli šunys.

Kauno savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis teigia, kad oficialiai maudynėms su gyvūnais skirtas Kauno marių I-asis paplūdimys. Ir pripažino, kad oficialių skundų dėl augintinių paplūdimiuose savivaldybės atstovai nėra gavę.

Paklausius, kokia bauda oficialiuose paplūdimiuose besimaudančių augintinių šeimininkams gali būti skirta, A. Pakalniškis prašo žmonių supratingumo: „Žinoma, tikrai niekas iš paplūdimių nevaikys žmonių su augintiniais ir šeimininkams baudų neskirs. Kauniečių prašome supratingumo, gerbti kitus žmones ir jų erdvę. Paplūdimiuose šunys tikrai neturėtų „nardyti“ tarp kitų poilsiautojų, šeimininkai turėtų pasirūpinti jų priežiūra. Augintiniai turėtų nekelti nepatogumų aplinkiniams.“


Šiame straipsnyje: Lampėdžio ežerasmaudynėspaplūdimysaugintiniaišunų maudymasskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

disidentas

disidentas portretas
sunys priversti maudytis su vaikais ir del to nesiskundzia

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuvoje šiais laikais šuo yra prilyginamas Lietuvos piliečiui ir skaičiuojant galvų skaičių statistikai pridedamos ir šios. Taip tautos daugiau. Tad gerbkime keturkojus. Juk mes nykstanti tauta.

Na vercia is koto Viesosios tvarkos vado pasakymas

Na vercia is koto Viesosios tvarkos vado pasakymas portretas
Žinoma, tikrai niekas iš paplūdimių nevaikys žmonių su augintiniais ir šeimininkams baudų neskirs . Vadinasi LR ir Kaune istatymai NEGALIOJA ????? Tyliu ...
VISI KOMENTARAI 64

Galerijos

Daugiau straipsnių