Quantcast

Kaunietę papiktino supelijusios uogos

Šeštadienį portalui kaunietė Olga atsiuntė supelijusių aviečių nuotraukas. Moteris jas pirko prekybos miestelyje „Urmas“.

Moteris neslėpė pykčio ir apmaudo, nes pakuotės viršuje buvo sudėtos sveikos ir gražios uogos, o po jomis rado daug supelijusių aviečių.

"Tokias avietes su pelėsiais galima nusipirkti "Urmo" turguje.  Iš viršaus gražios,  skanios, bet baisu nuimti viršutinį sluoksnį. Reikia gerai tikrinti ką perkate. Pardavėjai atsiprašinėja,  kad tikrai nepastebėjo. Bet kas gali nežinoti savo prekių?", – nusivylusi teigė kaunietė.


Šiame straipsnyje: Urmo turgusurmasuogosavietėsskaitytojo naujienasupelijusios avietės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Burda

Burda portretas
Avietės skintos tą pačią dieną iki vakaro bus geros, jei nakčiai paliksit, jos supelys. Kad nepelytų, reikia užberti cukrumi, galima šaldyti, galima virti uogienę. Mane iš karto perspėjo, kad uogos sunokusios, ir jei nesuvalgysim, būtinai pasinaudoti vienu iš būdų išsaugoti jas valgomas net ir laikomas šaldytuve.

Tai va

Tai va portretas
patys duodat uždirbti perekūpams.Pilna ūkininkų skelbimų-važiuokit,skinkitės-bus šviežios,tiesiai nuo krūmo. Dabar perkat lenkiškas,skintas kombainais,sudaužytas,vežtas kelis šimtus km,stovėjusias kelias dienas ir skundžiatės.

Anonimas

Anonimas portretas
Urmo parduotuvese prekybininkai neisduoda eka kvitu !!!
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių