Quantcast

Skaitytojai: „Ryto“ sirgaliai mitinguoja Kaune

  • Teksto dydis:

Kauniečiai sekmadienio popietę nustebo Karaliaus Mindaugo prospekte išvydę gausias policijos pareigūnų pajėgas. 

"Streikuos. Nebijokite", – juokavo vienas internautas, pamatęs netoli prekybos ir pramogų centro "Akropolis" bei "Žalgirio" arenos nuotraukose užfiksuotus pareigūnus.

"Laukia Vilniaus fanų palydėti į areną", – su šypsena rašė Donatas.

Portalui kauno.diena.lt policijos atstovas teigė, kad policininkai šioje vietoje būriuojasi dėl krepšinio klubų "Žalgiris" ir "Rytas" rungtynių.

Skaitytojai, kurie vyko stebėti šių rungtynių, redakcijai atsiuntė iš Vilniaus atvykusių sirgalių elgesį iliustruojančių nuotraukų. 

Skaitytojo nuotr.

Matyti, kaip 20-metį paminėjusi „B-Tribūna“ žygiuoja prospekto viduriu. "Ryto" fanai mitinguoja Kaune", – sakė skaitytojas Tadas. Anot jo, leidimas eiti viduriu gatvės krepšinio sirgaliams išduotas.

Skaitytojo nuotr.

Apie 16.45 val. policijos pareigūnų pasiteiravus, ar "Ryto" fanai jau sukėlė nemalonumų, atstovas tikino, kad kol kas yra ramu. "Policijos pareigūnai užtikrins saugumą. Jų yra pakankamai – policijos pareigūnai atvyko ir iš kitų miestų", – teigė policijos atstovas. 

Dar šį trečiadienį kauniečių vidurio puolėjas Brandonas Daviesas užfiksavo policijos pratybas „Žalgirio“ arenos prieigose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

po kiek runkeliai iš Aleksoto ?

po kiek runkeliai iš Aleksoto ? portretas
Jei nekaudėtų, kad varžovas turi tokį palaikymą - ne sovietmečio nomenklatūrininkų su papurtusiais nuo alkoholio veidais, o aktyvaus jaunimo, ultra fanų, tai čia nerašinėtum.. Juk įvykis pas jus - tiek policijos, net iš Alytaus, Panevėžio, Marijampolės sutelkta buvo, uždarytas eismas, kauniečiai net į akropolio viršutinį aukštą bėgo pamatyt ultra fanų, kurie palaiko savo komandą nepučiant plastikinių dūdų..

kaunietis

kaunietis portretas
Seniau , kai rytas vadinosi komsamolcu ir vadovavo reketininkas [ dėl reklamos ir rėmimo ] bei kyšininkas [ tame dalyvavo susikompromitavęs buvęs prezidentas ], savo spaudoje išreklamavo , kad tai favoritų mūšis, didžiausių priešininkų kova, geriausių šalies komandų dvikova...BET TAI BUVO senai. Dabar favoritai kai žaidžia Kaunas su Klaipėda...

tik skaičiai

tik skaičiai portretas
Iš nuotraukų matyt 8 ar 9 pilni autobusai, + 17 Vakarų Banga ultrų iš Klaipėdos, + 12 Dzūkų Tankų iš Alytaus + individualiai atvykę Ryto fanatai. Taip kad per 500 ultrų buvo Kaune. Tokio skaičios išvykos rungtynėse nerenka niekas regione, ne tik kad LT..
VISI KOMENTARAI 36

Galerijos

Daugiau straipsnių