Quantcast

Kaune viešintis premjeras apsilankė ir legendinėje „Spurginėje“

  • Teksto dydis:

Premjeras Saulius Skvernelis penktadienį turėjo intensyvų laiką Kaune. Įvairiuose susitikimuose dalyvavęs Vyriausybės vadovas rado laiko užsukti ir į legendinę Kauno vietą - „Spurginę“

S.Skvernelio dienotvarkė penktadienį daugiausi sukosi aplink Kauną. Čia jis susitiko su moksleiviais, apžiūrėjo S.Dariaus ir S.Girėno stadiono rekonstrukcijos darbus. Vakare dalyvaus ir „Metų kaunietės“ renginyje.

Tačiau tarp intensyvios darbotvarkės premjeras rado laiko pasimėgauti gardžiomis spurgomis. S.Skvernelis kartu su Kauno meru Visvaldu Matijošaičiu popietę lankėsi „Spurginėje“, kuri Vyriausybės vadovą nukėlė į vaikystės prisiminimus.

„Mano mėgstamiausios spurgos – su mėsa ir varškinės. Vaikystėje dar būdavo ir balta kava“, – tikino S.Skvernelis.

Pačios „Spurginės“ darbuotojos labai jaudinosi prieš premjero vizitą. Darbuotojų veidus išmušė susijaudinimo raudonis. Moterys tikino, kad garbūs svečiai „Spurginėje“ lankosi ne pirmą kartą, tačiau vis tiek ima jaudulys.

„Ar viskas gerai, ar nėra dėmių? Iš mūsų pusės nesimato“, – dar prieš premjero atvykimą į „Spurginę“ kalbėjo legendinės maitinimo vietos darbuotoja.

Vyriausybės vadovas „Spurginėje“ simboliškai pasveikino Kauno merą V.Matijošaitį su triuškinama pergale savivaldybių tarybų rinkimuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

aha

aha portretas
sekantį kartą apsilankys per sekančius rinkimus:)

Spurga

Spurga portretas
Džiaugėsi renkamai ne Kauniečiai ir Gabrielius, ir Rasa Juk.,ir kiti konservatoriai,kurie taip apleido Žaliakalį-kaimas, iš Kauno ėmė, bet nedavė. Nesipyktinkite reikia pokyčių. Eikime į rinkimus.

Kepejas

Kepejas portretas
didesnes spurgas ir naujame aliejuje iskepe ponams . Patenkintas Sauliuko veidukas ,plati sypsena saukte saukia - mane issirinkite kaunieciai prezidentu, tik mane.
VISI KOMENTARAI 64

Galerijos

Daugiau straipsnių